Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

10. Sınıf için kaynak önerir misiniz?

Matematiğin güzel ise Orijinal öneririm. Sınırları zorlayan yeri geldi mi küfür ettiren yeri geldi mi sinirden parçalatan bir kitap ama seviyeni geliştirir.
  2. BarbaraPalvin

Yeni sınıfımı nasıl öğreniceğim

Ebaya girin sonra gruplara tıklayın eğer eski sınıfınız yazıyorsa yukarı kısımda Bilgilerimi güncelle yazıyor ona tıklayarak sınıfınız öğrenebilirsiniz.
  3. BarbaraPalvin

Sizce okullar kapanir mi, kapanmali mi?

Kapanmaz.
  4. BarbaraPalvin

Okullar 2. dönem uzaktan eğitime geçer mi sizce?

Kapatılmasın fakat öğrencileri ikiye bölüp sabahçı-öğlenci yapsınlar.
  5. BarbaraPalvin

İşlemediğimiz bir şeyden sınav olabilir miyiz?

Türkiyede yaşıyorsun girersin.
  6. BarbaraPalvin

Okullar 2. Dönem kapanırmı ?

Şuan durum o kadar karışık ki ne olacağı hiç belli değil. Daha doğrusu devletin altı üstü belli olmaz. Kapanabilirde kapanmayabilirde.
  7. BarbaraPalvin

Sosyal Bilimler İçin Nasıl bir Tempoda Çalışmam Gerek?

Ne yalan söyleyim 370 ne çok iyi ne çok kötü ama istediğin liseyi garanti tutturmak istiyorsan en az 400 yapman lazım. Zaten temponu arttırıyormuşsun yaparsın inşallah.
  8. BarbaraPalvin

Sosyal Bilimler İçin Nasıl bir Tempoda Çalışmam Gerek?

Ne kadar çalışman gerektiği kişiden kişiye değişir. Ben sadece ama sadece son 15 gün çalıştım bırak sosyali,Anadolu'yu, Fen lisesini kazandım. Fakat kuzenim düzenli çalışmasına rağmen Anadolu'yu tutturdu. Yani bu kişiden kişiye değişir. Denemelerine bak netlerin iyiyse(minimum puanın 400 olmalı)...
  9. BarbaraPalvin

Okullarda Neden Güvenlik Yok?

Bizde sabah 8 de geliyor 5'e kadar kapıda bekliyor
  10. BarbaraPalvin

Okullarda Neden Güvenlik Yok?

Bizde polis bekliyor o.O2 ( Özel okul değil)
  11. BarbaraPalvin

10. sınıfım ve hiçbir şekilde soru çözemiyorum

Erdal Hoca var YouTube da,afedersin ama ma*la anlatır gibi anlatıyor,anlarsın fiziği.
  12. BarbaraPalvin

Kardeşim Anadolu da Okuyor Fakat Sınıfı Sağlık Mesleğe Taşınıyor

Selamlar kardeşim 10. Sınıfa geçti ve yerel yerleştirme ile Anadolu lisesine girmişti, o sene okulda çok öğrenci aldığı için okulda sınıf yetmemiş ve üstüne üstlük sınıfları yandaki Sağlık Mesleğe taşımışlar. 10ların son 4 şubesi sağlık meslekte duracakmış(Hocalar aynı, Anadolunun hocası)...
  13. BarbaraPalvin

İngilizcemi Nasıl En İyi Şekilde Geliştirebilirim?

Filmleri Türkçe altyazı ile izle. Aşırı derece de geliştirmez ama biraz da olsa katkıda bulunuyor. Hatta ben de biraz değil baya katkıda bulundu.
  14. BarbaraPalvin

6. ve 7. sınıfta olan eksiklerimi nasıl kapatabilirim?

Bence kapatma. Lgsde 6,7 çıkmıyor sadece 8 çıkıyor. 8. Sınıftaki derslere odaklan.
  15. BarbaraPalvin

Okullar 5 Gün Açılacak Ama Nasıl Olacak???

Olmayıp sınıfta kalacağım eğer Turkovac çıkmazsa.
  16. BarbaraPalvin

Okullar 5 Gün Açılacak Ama Nasıl Olacak???

Geri kapanır. Bu gidişat hiç iyi değil.
  17. BarbaraPalvin

Sınav senesinde oyun oynamak

3 saat ders-15 Dk mola-3 saat ders Fakat son 3 ay günde 10 saat ders (5 saat ders-10DK mola-5 saat ders) 1 saat oyun oynamaya başlamıştım.
  18. BarbaraPalvin

Sınav senesinde oyun oynamak

Ben lgs senesinde 6 saat ders, 2 saat oyun olarak planımı ayarlamıştım 488 puan almıştım :D.
  19. BarbaraPalvin

Bölümden 11k Yüksek sıralamam var girebilir miyim?

Gelir gibi duruyor fakat burası Türkiye her an her şey olabilir.
Top Bottom