Neler Yeni

6. ve 7. sınıfta olan eksiklerimi nasıl kapatabilirim?

Mustifa

80+ Bronze
8. sınıfa geçtim ama nasıl geçtim hiç bilmiyorum 6. sınıfta herkesten daha az gittim. Çünkü 2 defa aynı kolum kırıldı ameliyat geçirdim. Tam kolum iyileşti corona çıktı okul tatil oldu. 7. sınıfta ise ilk dönem yaz tatilinde aldığımız bozuk bilgisayarla girdim. Sürekli çöküyordu falan. Zaten derslere giren olmuyordu ve derse küfürlü şarkılar falan açan kişiler giriyordu hep. 2. dönemde ise derslere katılan hiç olmadı ve öğretmenler ödev bilede vermiyorlardı. Lgs nasıl oluyor pek bilmiyorum ama bana göre lgs den iyi bi puan alamam gibi duruyor. Ailem diyorki ''Meslek Liseleri lgs ile almiyor'' gerçekten öylemi? 6. ve 7. sınıfta olan eksiklerimi nasıl kapatabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
8. sınıfa geçtim ama nasıl geçtim hiç bilmiyorum 6. sınıfta herkesten daha az gittim. Çünkü 2 defa aynı kolum kırıldı ameliyat geçirdim. Tam kolum iyileşti corona çıktı okul tatil oldu. 7. sınıfta ise ilk dönem yaz tatilinde aldığımız bozuk bilgisayarla girdim. Sürekli çöküyordu falan. Zaten derslere giren olmuyordu ve derse küfürlü şarkılar falan açan kişiler giriyordu hep. 2. dönemde ise derslere katılan hiç olmadı ve öğretmenler ödev bilede vermiyorlardı. Lgs nasıl oluyor pek bilmiyorum ama bana göre lgs den iyi bi puan alamam gibi duruyor. Ailem diyorki ''Meslek Liseleri lgs ile almiyor'' gerçekten öylemi? 6. ve 7. sınıfta olan eksiklerimi nasıl kapatabilirim?
6 ve 7'den ortalama bir şeyler anladıysan sıkıntı yok bence 8 de zaten üstünde duruluyor çoğu konu başında 8 de iyi çalış yeter

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Bence kapatma. Lgsde 6,7 çıkmıyor sadece 8 çıkıyor. 8. Sınıftaki derslere odaklan.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,231
İsim
.
Kral konuyla alakalı değil ama kolunda iz kaldımı
Bende kırdım kolumu bende iz kaldı

Mustifa

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral konuyla alakalı değil ama kolunda iz kaldımı
Bende kırdım kolumu bende iz kaldı
bende sadece ameliyatta koluma demir taktılar taktıkları yerde sadece aynı normal yara izi gibi iz kalcı onun dışında iz yok bende.

-Yec

80+ Bronze
LGS de sadece 8. sınıf konuları çıkıyor, herhangi bir altyapı konu bilginiz olmasına gerek yok.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
  • Hahaha
Reaksiyonlar: -Yec

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
8'e odaklan. Geriye dönmeye gerek yok.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
Bizim hocalar öyle demişti harbiden de öyle olmuştu. 7.sınıf konuları çıksa büyük ihtimal sınavdan aldığım puanın yarısını alamazdım. Yine düşük aldım ama, neyse.
Çok iddalısınız hocam eğer bu dediğiniz çıkmazsa forumu hekleyip ipnizi bulurum evinize 10k iskender gönderiri.

777Clem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Seyit Yılmaz
Bizim hocalar öyle demişti harbiden de öyle olmuştu. 7.sınıf konuları çıksa büyük ihtimal sınavdan aldığım puanın yarısını alamazdım. Yine düşük aldım ama, neyse.
hayır bu doğru değil 8.sınıf genellikle 7 ve 6 nın üstü konular anlatılıyor aynı konu ama daha ayrıntılı ben böyle biliyorum yanlışmıyım aydınlatın beni

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

-Yec

80+ Bronze
hayır bu doğru değil 8.sınıf genellikle 7 ve 6 nın üstü konular anlatılıyor aynı konu ama daha ayrıntılı ben böyle biliyorum yanlışmıyım aydınlatın beni
7.sınıf matematik konusu ile 8.sınıf matematik bağımsız, katılmıyorum bu dediğine. Türkçe çok daha farklı, yeni nesil sorular 7.sınıfta sorulmuyor. Lütfen kulaktan dolma bilgiler ile geçmiş yıllara çalışarak rakiplerinizi öne geçirmeyin. Yeni nesil sorular çözün, konuyu anlamak için nasıl daha iyi anladığınızı öğrenerek o tekniğe göre çalışın. Ek olarak ezber yapmayın hiçbir soru tipinde. Olabildikçe fazla soru tipi çözün, her dersten en az 6 kitap bitirin. Bu bitirdiğiniz kaynakların ilki kolay ikinci ve üçüncüsü orta mümkünse kalan 3'ü de en zor kaynaklar olsun. Sınavdan önceki son haftalarda en az haftada iki dere denemeye girin. Benim diyeceklerim bu kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok iddalısınız hocam eğer bu dediğiniz çıkmazsa forumu hekleyip ipnizi bulurum evinize 10k iskender gönderiri.
Yerim hocam iskender afied 👌

Ben girmiş biriyim ama girmemiş biri internete yazsa bile 10 saniyede buluyor hocam;
1629739744436.png

777Clem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Seyit Yılmaz
7.sınıf matematik konusu ile 8.sınıf matematik bağımsız, katılmıyorum bu dediğine. Türkçe çok daha farklı, yeni nesil sorular 7.sınıfta sorulmuyor. Lütfen kulaktan dolma bilgiler ile geçmiş yıllara çalışarak rakiplerinizi öne geçirmeyin. Yeni nesil sorular çözün, konuyu anlamak için nasıl daha iyi anladığınızı öğrenerek o tekniğe göre çalışın. Ek olarak ezber yapmayın hiçbir soru tipinde. Olabildikçe fazla soru tipi çözün, her dersten en az 6 kitap bitirin. Bu bitirdiğiniz kaynakların ilki kolay ikinci ve üçüncüsü orta mümkünse kalan 3'ü de en zor kaynaklar olsun. Sınavdan önceki son haftalarda en az haftada iki dere denemeye girin. Benim diyeceklerim bu kadar.

Yerim hocam iskender afied 👌

Ben girmiş biriyim ama girmemiş biri internete yazsa bile 10 saniyede buluyor hocam;
Alıntıyı görüntüle
zaten bende önceki sınıfların aynısı çıkaçak demiyorum bazı temel bilgiler çıkıyor diye biliyorum mesela 8.sınıf matematik tam sayılar sadece tam sayıların daha ayrıntılı ve farklı şekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom