Neler Yeni

Yeni sınıfımı nasıl öğreniceğim

skaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kaan şimşek
Merhaba bu sene 11. sınıfa geçtim imam hatipte eşit ağırlık seçtim bölüm seçince sınıf değişiyor hangi sınıfta olduğumu nasıl öğrenicem?

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
Merhaba bu sene 11. sınıfa geçtim imam hatipte eşit ağırlık seçtim bölüm seçince sınıf değişiyor hangi sınıfta olduğumu nasıl öğrenicem?
Ebadan baktın mı gruplar kısmında görünüyor benim sınıfım içinde kimlerin olduğuna bakıyordum orda olabilir

Keytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Keytia
ebaya giriş yap gruplardan bakabılırsın

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Öğrenci seçeneğine tıklayıp giriş yapın.

Sol taraftan sondan 2. sıradaki Gruplar seçeneğine tıklayın.

Sınıf şubeniz yazacaktır. Üye yazısının üstüne tıklayıp Üyeler kısmına basarsanız sınıftaki üyelerin isimlerini görebilirsiniz.

Rulep

80+ Gold
Ben e-okuldan denemiştim sınıfını sorma kısmı geldiğinde deniyordum. sınıfları uzun yol gibi gözüksede 5 tane şube vardı değiştiği için 4 şube kalmıştı denenir bence

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Ebaya girin sonra gruplara tıklayın eğer eski sınıfınız yazıyorsa yukarı kısımda Bilgilerimi güncelle yazıyor ona tıklayarak sınıfınız öğrenebilirsiniz.

Top Bottom