Arama sonuçları: *

1. B

TYT'de sorular çalındı iddiası

İyi de birden fazla kitapçık yok mu? Adam birinde tutturmuş. İyice paranoyak olduk bizde :D
  2. B

Türkiye'de din dersi adından neden sadece İslam anlatılıyor?

Yani bu kadar basit. Bu dersten sorumlu olmak istemiyorsanız verin bir dilekçe bitsin.
  3. B

Türkiye'de din dersi adından neden sadece İslam anlatılıyor?

Dinden muaf olunca sınavlarda dinden sorumlu olmuyorsun diye biliyorum.
  4. B

Öğretmen Suçlu mu?..

@Taha. tatmin olduğun ve haklı olduğun kesinleştiği anda konu bitecek gibi duruyor. Bu yüzden tartışmadan çıkıyorum. İyi dersler.
  5. B

Öğretmen Suçlu mu?..

Çok doğru ama arkadaş soruyu bilmediği için atılmamış zaten. Hocaya hiçbir şey söylemediği için hoca dersi dinlemiyor sanmış. Bu yüzden atılmış.
  6. B

Öğretmen Suçlu mu?..

Kardeşim lütfen. Konu gitgide uzar. Yok zombiler bastı, yok fırtına çıktı, nükleer sızıntı oldu, savaş çıktı...
  7. B

Öğretmen Suçlu mu?..

Türkiyedeki öğretmenlerin durumuna sen karar veriyorsan egolu olan sensindir.
  8. B

Öğretmen Suçlu mu?..

Dostum bak. Bu konu kendini tatmin etmeye doğru gidiyor. Sen de çok iyi biliyorsun ki elbet bir şekilde hocayla irtibata geçebilirsin. Buradaki olayda konumuz senin durumundu. Başka şeylere getirip kendini mutlu etmeye çalışma lütfen.
  9. B

Öğretmen Suçlu mu?..

Tabii ki de değil. Ancak sen hiçbir yerde problemin olduğunu söylemediğin için arkadaş da bunu hesaba katmamış.
  10. B

Öğretmen Suçlu mu?..

O zaman durum farklı. Öyle bir şey olursa hocaya yazarsın haber verirsin. Ama senin hakkında konuşuyoruz şuan.
  11. B

Öğretmen Suçlu mu?..

Kurduğun cümle biraz garipti de , ben bir sıkıntı olmuş diye düşündüm. İlişkiniz iyiyse ne mutlu size.
  12. B

Öğretmen Suçlu mu?..

gerçekten okuyor musun acaba? Arkadaş derste olabilir ama hocaya bir kelime dahi etmezse hoca bunu nasıl anlasın? Derste olmayan birinin kenardaki listede ismi olmasının da lüzmu yok zaten.
  13. B

Öğretmen Suçlu mu?..

Sanırım sizin de geçmişte öğretmenlerle pek iyi bir iletişiminiz olmamış.
  14. B

Öğretmen Suçlu mu?..

Derste yoklar çünkü. Derste olmayana dersi anlatması mümkün değil.
  15. B

Öğretmen Suçlu mu?..

Derse katılan değil. Öğretmenin amacı dersi herkese anlatmaktır. Dersi 3-4 kişiyle işlemenin bir amacı yok.
  16. B

Öğretmen Suçlu mu?..

"Yok yazılmamak için geliyor". Zaten bunu amaçlayan için eğitim öğrenim faso fiso. Amacı öğrenmek olan biri öğrenmek için uğraşır.
  17. B

Öğretmen Suçlu mu?..

Yahu 10 kişiye daha anlatayım bari meseleyi. Arkadaş "bilmiyorum" dememiş bile . Bu çocuğun gerçekten bilmediğini mi yoksa dersi mi dinlemediğini nasıl anlayabilirsin?
  18. B

Öğretmen Suçlu mu?..

Bilmese bile "bilmiyorum" gibi en azından bir cevap vermeli.
  19. B

Öğretmen Suçlu mu?..

Hoca bu çocuğun bilmediğini nasıl anlayacak açıklar mısınız ? Evine ekip göndericek herhalde dersi dinliyor mu diye.
  20. B

Öğretmen Suçlu mu?..

Dersi dinleyip anlamayan kişinin vereceği cevap "konuyu anlamadım" olur.
Top Bottom