Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Derste yoklar çünkü. Derste olmayana dersi anlatması mümkün değil.
derste yoksa hocasının dediklerini nasıl duymuş arkadaş ? Derste varlar ve dinliyorlar ona rağmen atılıyorlar ilginç. Bakın dersten atmaya hakkı olduğu durum sadece dersi sabote etmesidir başka hiç bir şekilde atamaz yasalara aykırı bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben adama anayasa diyorum adam bana hiç bir argüman sunmadan karşı çıkıyor :D ne komik.

erny

80+ Bronze
derste yoksa hocasının dediklerini nasıl duymuş arkadaş ? Derste varlar ve dinliyorlar ona rağmen atılıyorlar ilginç. Bakın dersten atmaya hakkı olduğu durum sadece dersi sabote etmesidir başka hiç bir şekilde atamaz yasalara aykırı bu.
Hocaya cevap vermemiş, kamerası açık değildir büyük ihtimalle hoca derste olduğunu nasıl anlasın.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
gerçekten okuyor musun acaba? Arkadaş derste olabilir ama hocaya bir kelime dahi etmezse hoca bunu nasıl anlasın? Derste olmayan birinin kenardaki listede ismi olmasının da lüzmu yok zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Hocaya cevap vermemiş, kamerası açık değildir büyük ihtimalle hoca derste olduğunu nasıl anlasın.
Peki anlayamamasının sorumlusu ben miyim yoksa uzaktan eğitim mi?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Yok benim ilşkilerim çok iyi en son ne zaman dersten atıldım hatırlamıyorum bile notlarımda iyi sorularada cevap veriyorum ama konu ben değilim
Kurduğun cümle biraz garipti de , ben bir sıkıntı olmuş diye düşündüm. İlişkiniz iyiyse ne mutlu size.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
gerçekten okuyor musun acaba? Arkadaş derste olabilir ama hocaya bir kelime dahi etmezse hoca bunu nasıl anlasın? Derste olmayan birinin kenardaki listede ismi olmasının da lüzmu yok zaten.
sana göre öyle olabilir ama yasalara göre öyle değil sonra bu çocuk boşu boşuna yok yazılmış olucak seve seve almak zorunda dersi kimseyi de atamaz seve seve almazsa milli eğitim bakanlığı sevdirir zaten.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
AbdulBaki
Soru. Derslerine çalışıyor musun
Bana göre hem sen hem hoca. Çünkü hoca: Kızmayıp güzelce anlatıp sakin kalmalıydı. Çünkü Sen: soruyu bilemediğine göre herhalde konuyu çalışmadın ve ondan bilemedin (Eğer çalışmadıysan derslerine çalış.) ☺️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,706
Üyeler
165,873
Son üye
qNebula
Top Bottom