Hocanın öyle bir hakkı yok atamaz .En azından "bilmiyorum" demeye korkmadim. Z kuşağını da hocaya cevap vermek yerine Cevap vermeyince dersten attı diye hocayı suçlu bulunca anladım. Haksizliginizi kabul edin biraz. Ders calismadiniz diye hoca kizmakta haksız mı? Calismadiysan hoca kızıyor diye de cevap vermemezlik yapma yanı.
En azından "bilmiyorum" demeye korkmadim. Z kuşağını da hocaya cevap vermek yerine Cevap vermeyince dersten attı diye hocayı suçlu bulunca anladım. Haksizliginizi kabul edin biraz. Ders calismadiniz diye hoca kizmakta haksız mı? Calismadiysan hoca kızıyor diye de cevap vermemezlik yapma yanı.
Dersi dinlemediğini bilemez ama tutupta bunun için dersten atamaz adam yok yazılmamak için geliyor belki sen kimsin ki bilip bilmeden yargılayabilirsin çocuğuYahu 10 kişiye daha anlatayım bari meseleyi. Arkadaş "bilmiyorum" dememiş bile . Bu çocuğun gerçekten bilmediğini mi yoksa dersi mi dinlemediğini nasıl anlayabilirsin?
Anayasanın 42.Maddesinde şöyle der; Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz.Yahu 10 kişiye daha anlatayım bari meseleyi. Arkadaş "bilmiyorum" dememiş bile . Bu çocuğun gerçekten bilmediğini mi yoksa dersi mi dinlemediğini nasıl anlayabilirsin?
Düşün diyelim arkadaş pubg seviyor hoca ona sorabilir ingilizce hocası olan arkadaşlarını alır ya da sadece iki kişilik takımlarla beraber oyun oynarken iletişim olarak ingilizce konuşabilirler di(bunlar bakıldığı zaman absürt geliyor biliyorum ama çok faydalı bir şey emin ol)Benim İngilizce ile sorunum yok bunu baştan söyleyeyim.
Bana online süreçte bunu nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz? Merakımdan soruyorum.
Konuyu okursan hocaya cevap bile vermemiş.Anayasanın 42.Maddesinde şöyle der; Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz.
Bu yasa sırf "Bilmiyorum" dedi diye yok sayılamaz.
"Yok yazılmamak için geliyor". Zaten bunu amaçlayan için eğitim öğrenim faso fiso. Amacı öğrenmek olan biri öğrenmek için uğraşır.Dersi dinlemediğini bilemez ama tutupta bunun için dersten atamaz adam yok yazılmamak için geliyor belki sen kimsin ki bilip bilmeden yargılayabilirsin çocuğu
Hoca senin bilmiyorum demekten çekindiğini nereden bilsin ki.Ben de bunu anlamıyor. Bazıları dersi dinlemeyip oyun oynuyor ve bunun cezasını öğretmene bilmiyorum demekten bile çekinen öğrenciler ödüyor. Bu normal mi?
Yinede hakkı yok .Konuyu okursan hocaya cevap bile vermemiş.
Arkada oyun oynasa bile atamaz hakkı yok .Hoca senin bilmiyorum demekten çekindiğini nereden bilsin ki.
Neden güldün hayatında böyle bir eğitim hiç görmedin mi diye soracağım ama görmemişsin güldüğüne göre belliDüşün diyelim arkadaş PUBG seviyor hoca ona sorabilir ingilizce hocası olan arkadaşlarını alır ya da sadece iki kişilik takımlarla beraber oyun oynarken iletişim olarak ingilizce konuşabilirler di(bunlar bakıldığı zaman absürt geliyor biliyorum ama çok faydalı bir şey emin ol)
kanka cevap vermek zorunda değil öğretmenin dersi derse katılan öğrencilere konuyu anlatmak.Konuyu okursan hocaya cevap bile vermemiş.
adamın amacı öğrenmek olmasa zaten dinlemezdi dersi dinlemiş ki hocanın soru sorduğunu da biliyor yani arkadaşın amacı öğrenmek."Yok yazılmamak için geliyor". Zaten bunu amaçlayan için eğitim öğrenim faso fiso. Amacı öğrenmek olan biri öğrenmek için uğraşır.
Dünyada eğitim sisteminde yüksekte olan çoğu ülkede öğretmen öğrenci ilişkisi arkadaş ilişkisi gibi .Neden güldün hayatında böyle bir eğitim hiç görmedin mi diye soracağım ama görmemişsin güldüğüne göre belli