Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Anayasanın 42.Maddesinde şöyle der; Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz.
Hoca haklı diye yorum yapanlar yasalar bunu söylüyor.

Erikli Damacanası

80+ Bronze
En azından "bilmiyorum" demeye korkmadim. Z kuşağını da hocaya cevap vermek yerine Cevap vermeyince dersten attı diye hocayı suçlu bulunca anladım. Haksizliginizi kabul edin biraz. Ders calismadiniz diye hoca kizmakta haksız mı? Calismadiysan hoca kızıyor diye de cevap vermemezlik yapma yanı.
Hocanın öyle bir hakkı yok atamaz .

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
En azından "bilmiyorum" demeye korkmadim. Z kuşağını da hocaya cevap vermek yerine Cevap vermeyince dersten attı diye hocayı suçlu bulunca anladım. Haksizliginizi kabul edin biraz. Ders calismadiniz diye hoca kizmakta haksız mı? Calismadiysan hoca kızıyor diye de cevap vermemezlik yapma yanı.

Bilmiyorum diyen öğrenciye öğretmek yerine kızmak sizin kuşağınız için normal bir şey galiba.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Yahu 10 kişiye daha anlatayım bari meseleyi. Arkadaş "bilmiyorum" dememiş bile . Bu çocuğun gerçekten bilmediğini mi yoksa dersi mi dinlemediğini nasıl anlayabilirsin?
Dersi dinlemediğini bilemez ama tutupta bunun için dersten atamaz adam yok yazılmamak için geliyor belki sen kimsin ki bilip bilmeden yargılayabilirsin çocuğu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yahu 10 kişiye daha anlatayım bari meseleyi. Arkadaş "bilmiyorum" dememiş bile . Bu çocuğun gerçekten bilmediğini mi yoksa dersi mi dinlemediğini nasıl anlayabilirsin?
Anayasanın 42.Maddesinde şöyle der; Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz.
Bu yasa sırf "Bilmiyorum" dedi diye yok sayılamaz.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Benim İngilizce ile sorunum yok bunu baştan söyleyeyim.

Bana online süreçte bunu nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz? Merakımdan soruyorum.
Düşün diyelim arkadaş pubg seviyor hoca ona sorabilir ingilizce hocası olan arkadaşlarını alır ya da sadece iki kişilik takımlarla beraber oyun oynarken iletişim olarak ingilizce konuşabilirler di(bunlar bakıldığı zaman absürt geliyor biliyorum ama çok faydalı bir şey emin ol)

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Dersi dinlemediğini bilemez ama tutupta bunun için dersten atamaz adam yok yazılmamak için geliyor belki sen kimsin ki bilip bilmeden yargılayabilirsin çocuğu
"Yok yazılmamak için geliyor". Zaten bunu amaçlayan için eğitim öğrenim faso fiso. Amacı öğrenmek olan biri öğrenmek için uğraşır.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Ben de bunu anlamıyor. Bazıları dersi dinlemeyip oyun oynuyor ve bunun cezasını öğretmene bilmiyorum demekten bile çekinen öğrenciler ödüyor. Bu normal mi?

erny

80+ Bronze
Ben de bunu anlamıyor. Bazıları dersi dinlemeyip oyun oynuyor ve bunun cezasını öğretmene bilmiyorum demekten bile çekinen öğrenciler ödüyor. Bu normal mi?
Hoca senin bilmiyorum demekten çekindiğini nereden bilsin ki.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Düşün diyelim arkadaş PUBG seviyor hoca ona sorabilir ingilizce hocası olan arkadaşlarını alır ya da sadece iki kişilik takımlarla beraber oyun oynarken iletişim olarak ingilizce konuşabilirler di(bunlar bakıldığı zaman absürt geliyor biliyorum ama çok faydalı bir şey emin ol)
Neden güldün hayatında böyle bir eğitim hiç görmedin mi diye soracağım ama görmemişsin güldüğüne göre belli

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Konuyu okursan hocaya cevap bile vermemiş.
kanka cevap vermek zorunda değil öğretmenin dersi derse katılan öğrencilere konuyu anlatmak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Yok yazılmamak için geliyor". Zaten bunu amaçlayan için eğitim öğrenim faso fiso. Amacı öğrenmek olan biri öğrenmek için uğraşır.
adamın amacı öğrenmek olmasa zaten dinlemezdi dersi dinlemiş ki hocanın soru sorduğunu da biliyor :D yani arkadaşın amacı öğrenmek.

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
Neden güldün hayatında böyle bir eğitim hiç görmedin mi diye soracağım ama görmemişsin güldüğüne göre belli
Dünyada eğitim sisteminde yüksekte olan çoğu ülkede öğretmen öğrenci ilişkisi arkadaş ilişkisi gibi .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,318
Üyeler
165,791
Son üye
ramsesgazili
Top Bottom