Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Bende onu diyorum pratik yapmasını sağlaması lazım
Nasıl sağlayacak ?
Ödev verecek, çeviriden bakanlar olacak. Ders açsa zaten 5 kişi anca gelir. Nasıl pratik yapmasını sağlayacak bu öğrencilerin?

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Kimse bilmediği için azar yemek istemez hocanında atmaya hakkı yok .
azarlanıcak bi durum yok ki ortada arkadaş profesör değil her soruyu doğru yapıcak diye bişeyde yok bizim hocalarda dersi dinlemeyen cevap vermeyen kişileri atıyor veya sınıf öğretmenlerine bilgi veriyor

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
öğretmenlerin gereksiz bir egosu var teyzem de öğretmen geçen gün sırf öğretmenime gece 12 de mesaj attım diye proje ödevi hakkında bana hakaret etmişti telefondan arayıp. bu egoları nereden geliyor anlamıyorum ne yapıcaksın sınıfta mı bırakıcaksın ? Öğretmenlikten alınırsın öyle bir şey yapsan. Kamu görevlisisin vergilerimden ödeniyor maaşın sen kimsin ? normal bir insansın ne hakla bir öğrenciyi dersten atarsın ki diğerlerini atmazken. Anayasanın 42.Maddesinde şöyle der; Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz yani yaptığını suç olarak yorumladım okulun bitmesini bekle sonra şikayetçi ol kendisinden şahsi görüşüm.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
sen öğrencisin öğretmen değil öğretmenler bile her soruyu bilemezken senin her soruyu bilmeni beklemek de yersiz bu arada.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bunu Z kuşağı ile nasıl bağdaştırdınız? Siz ne yaptınız, ülkeyi mi kurtardınız ? Öyle bir şey yaptıysanız pek işe yaramamış söyleyeyim dedim :)
En azından "bilmiyorum" demeye korkmadim. Z kuşağını da hocaya cevap vermek yerine Cevap vermeyince dersten attı diye hocayı suçlu bulunca anladım. Haksizliginizi kabul edin biraz. Ders calismadiniz diye hoca kizmakta haksız mı? Calismadiysan hoca kızıyor diye de cevap vermemezlik yapma yanı.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Nasıl sağlayacak ?
Ödev verecek, çeviriden bakanlar olacak. Ders açsa zaten 5 kişi anca gelir. Nasıl pratik yapmasını sağlayacak bu öğrencilerin?
Senin bunu anlamaman normal(yanlış anlama hakaret etmiyorum) çünkü büyük ihtimal Türkiye de okudunuz
Mesela arkadaşın sevdiği oyunu ingilizce oynamsını sağlayabilirdi ya da beraber oyun oynayıp ingilizce konuşabilir di

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
sen öğrencisin öğretmen değil öğretmenler bile her soruyu bilemezken senin her soruyu bilmeni beklemek de yersiz bu arada.
Yahu 10 kişiye daha anlatayım bari meseleyi. Arkadaş "bilmiyorum" dememiş bile . Bu çocuğun gerçekten bilmediğini mi yoksa dersi mi dinlemediğini nasıl anlayabilirsin?

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Senin bunu anlamaman normal(yanlış anlama hakaret etmiyorum) çünkü büyük ihtimal Türkiye de okudunuz
Benim İngilizce ile sorunum yok bunu baştan söyleyeyim.

Bana online süreçte bunu nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz? Merakımdan soruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,227
Üyeler
164,635
Son üye
Cnkcglu
Top Bottom