Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba, size kısaca olayı anlatayım.
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?
Geçen gün bunun için konu açtım. Özet geçeyim Almanca hocamız sürekli bir triplerde sürekli Allah belanızı versin modunda . Ki hala aynı sınavda 30 alana notuna 50 60 girdi en az kimse şikayet etmesin diye düşün yani. Şimdi de bize derse girmediğimiz zaman sınav konularını değiştireceğini söylüyor. Kısacası hocan seni atmak için bahane etmiş. Bilmediğini söyleseydin iyiydi ama onun yaptığı da mantıklı değil.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Merhaba, size kısaca olayı anlatayım.
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?
senin yine iyi arkadaşım performans ödevini hocaya okuldan teslim etti hoca performansını kaybetti için çoğun performans notu 0 girdi

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Atmaya hakkı yok. Orada 10 tane öğrenci dersi dinlemeyip oyun oynuyor diye dersi dinleyip anlamamış ve bunu öğretmene söylemeye çekinen öğrenciye kızamaz. Böyle bir hakkı yok.
Dersi dinleyip anlamayan kişinin vereceği cevap "konuyu anlamadım" olur.

Jaja50

80+ Silver
Tamam haklısın evet bilmiyorum demeliydi aslında belki de dediğiniz gibi arkadaş dersi dinlemiyordu oyun falan oynuyordu evet dersini adam gibi yapmayan öğrenciyi kimse istemez ama zaten o öğretmen iyi bir öğretmen olsaydı bu arkadaş bu soruyu bilirdi ayrıca bu işin psikolojik tarafı da var
Tam like atacaktım son dediğin şey mantıksız geldi. "iyi bir öğretmen olsaydı, bu arkadaş o soruyu bilirdi". Bu kadar saçma şey görmedim hayatımda.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Tam like atacaktım son dediğin şey mantıksız geldi. "iyi bir öğretmen olsaydı, bu arkadaş o soruyu bilirdi". Bu kadar saçma şey görmedim hayatımda.
Bu arkadaşlar ingilizce dersini tek bir ders ile anlayabileceğini sanıyorlar :D

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Bu ingilizce dersi. Edebiyat, tarih değil ki? Temeli olmayan bir öğrenciye ingilizce öğretmezsin.
sorun orda değil anlamıyosun arkadaş suruyu yapamıyabilir anlamamış olabilir eyw ama hocayı duyup cevap vermemek büyük saygısızlık zaten dinliyomuş dersi hocaya dese hocam yapamadım soruyu anlatabilirmisiniz diye hoca zaten soruyu anlatmak zorunda

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Atmaya hakkı yok. Orada 10 tane öğrenci dersi dinlemeyip oyun oynuyor diye dersi dinleyip anlamamış ve bunu öğretmene söylemeye çekinen öğrenciye kızamaz. Böyle bir hakkı yok.
Bunu mikrofonunu acipta hocaya soylemeden hoca bunu nereden bilebilir. İnternet onunuzde videolar ayaginizda kitap masada açın çalışın çok mu zor. Hem hocaya cevap vermeyin hemde hoca cevap vermeyince atınca da hoca suçlu. Oh ne ala. Z kuşağı olduğunuzu bu kadar belli etmeyin. :)

Erikli Damacanası

80+ Bronze
sorun orda değil anlamıyosun arkadaş suruyu yapamıyabilir anlamamış olabilir eyw ama hocayı duyup cevap vermemek büyük saygısızlık zaten dinliyomuş dersi hocaya dese hocam yapamadım soruyu anlatabilirmisiniz diye hoca zaten soruyu anlatmak zorunda
Kimse bilmediği için azar yemek istemez hocanında atmaya hakkı yok .

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Öğretmeninizin nasıl öğretmen olduğunu merak ediyorum diploması sahte olabilir .
bu dediğimi yaşayan çok kişi var çevremde olsun forumda kesin vardır bunu yaşayanlar

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Sen cevap vermediğin için dersi açıp gitmişsin diye düşünmüş hoca. Önceki kişiler de bilemeyince sana patlayıp atmış dersten. Bana göre olay bu.

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Bunu mikrofonunu acipta hocaya soylemeden hoca bunu nereden bilebilir. İnternet onunuzde videolar ayaginizda kitap masada açın çalışın çok mu zor. Hem hocaya cevap vermeyin hemde hoca cevap vermeyince atınca da hoca suçlu. Oh ne ala. Z kuşağı olduğunuzu bu kadar belli etmeyin. :)
Öyle bir hakkı yok .

Top Bottom