Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Puhaahhaah şu öğretmen denen vasıfsızların kendini bir şey sanmaları inanılmaz komik. Ben olsam bidahaki derse girer full trollerdim
Bütün öğretmenleri kapsıyorsan yok ederim seni, annem de öğretmen ve 34 kişilik sınıftan 2 kişi ile ders yapıyor ve şikayet bile etmiyor halinden.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Kısaca ikiniz suçlusunuz. Kısa ve öz. Çünkü öğretmen dersten atmamalıydı ve sende ödevini yapmalıydın bilmiyorsanda mikrofonunu açıp demeliydin.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
hoca ders anlatıyor soru soruyor üstüne 3 öğrenci hocaya iyi kötü cevap bile vermiyor. Ayn hoca sıkıntılı !
Bu ingilizce dersi. Edebiyat, tarih değil ki? Temeli olmayan bir öğrenciye ingilizce öğretmezsin.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
hoca ders anlatıyor soru soruyor üstüne 3 öğrenci hocaya iyi kötü cevap bile vermiyor. Ayn hoca sıkıntılı !
belki hoca dersi anlatamıyordur bizde öyle mesela

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Okumak isteyen, eğitim görmek isteyen kişi konuyu da dinlerdi, ödevini de yapardı. Boş yapmayın.
Sen muazzam zeki önüne gelen her soruyu bilen bir kişi misin insanlar eşit değil anlasana arkadaş dinlememiş anlamamış ve belki de oyun oynamış ama sonuçta o öğretmenler bu iş için para alıyor ona öğretmesi lazım o konuyu anlatsın dinlemeyen dinlemesin ama işini yapsın

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Anayasal haklara herkes sahiptir. Kişi yer ve zaman bunları değiştiremez, ne yaparsa yapsınlar bu hakka sahipler.
Alooo. Bu hak senin dersi açıp istediğini yapabileceğin anlamına gelmez. Öğrenci olmanın da kuralları var. Hoca derste olmayanın buradaki listede de görünmesine gerek yok diyip atmış

Skyline R34

80+ Bronze
Ya kendini kandırma arkadaşım. Dersi dinleyen bir öğrenci o soruyu da bilirdi ödevini de yapardı.
Öğrencilerin dersi açıp dersi dinlemek yerine oyun oynamaya (sadece örnek) hakkı var mıdır peki?
Yasalarda bunla ilgili madde yok o yüzden atamaz ama eğitim hakkını elinden alınamaz bunla ilgili madde var .
Gayet de var. Madem dinlemicen girme derse, sırf yok yazılmamak için giriyor. Ne anladım bu işten?

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Alooo. Bu hak senin dersi açıp istediğini yapabileceğin anlamına gelmez. Öğrenci olmanın da kuralları var. Hoca derste olmayanın buradaki listede de görünmesine gerek yok diyip atmış
Çocuğun dersi dinlemediğini nereden biliyorsunuz ?

Skyline R34

80+ Bronze
Öyle bir madde yok yapabilir .

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

Jaja50

80+ Silver
Sen muazzam zeki önüne gelen her soruyu bilen bir kişi misin insanlar eşit değil anlasana arkadaş dinlememiş anlamamış ve belki de oyun oynamış ama sonuçta o öğretmenler bu iş için para alıyor ona öğretmesi lazım o konuyu anlatsın dinlemeyen dinlemesin ama işini yapsın
Bak arkadaşım diyorum ki sana bilmediği için değil değil, cevap vermediği için yapmış anlasana şu güzel kafana sok şunu lütfen bak. Bilmiyorum dememek, mikrofonu açmamak dersten gittiği anlamına geliyor. Hoca ne yapsın dersi açıp giden veya başka şeylerle ilgilenen öğrenciyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,173
Üyeler
165,938
Son üye
cihandemiir
Top Bottom