Batuhan Akbaş
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,671
O yüzden "sadece örnek" yazdım zaten. Bu kadarını anlamanı beklerdim.Oyun oynamamışki .
O yüzden "sadece örnek" yazdım zaten. Bu kadarını anlamanı beklerdim.Oyun oynamamışki .
Ne yani konuyu anlamamış olamaz mıyım, ne kadar saçma bir bakış açısı. Herkes dinlediği dersi tekte nasıl anlasın.Ya kendini kandırma arkadaşım. Dersi dinleyen bir öğrenci o soruyu da bilirdi ödevini de yapardı.
Hoca kahin mi nerden bilsin öğrenci cevap vermiyorsa?Buradaki arkadaş dersi dinliyormuş .
Yahu sorun orada değil, bilmemesinde değil. Dinlemiyor, ödevini yapmıyor, mikrofon açıp bilmiyorum demeye bile çekiniyor. Daha ne olsun!Çocuğun dersi dinlemediğini nereden biliyorsunuz? Sanki hepiniz B2 ingilizceye sahipsiniz de asla hata yapmıyor, tüm soruları biliyor gibi konuşuyorsunuz![]()
Konuyu anlamayan insan "bilmiyorum" "yapamadım" "emin değilim " derdi dostum.Ne yani konuyu anlamamış olamaz mıyım, ne kadar saçma bir bakış açısı. Herkes dinlediği dersi tekte nasıl anlasın.
Neden mikrofonu açıp bilmiyorum demedin o zaman? Kızar diye mi, güldürme beni. Kızıcak da ne olacak, monitöre bakarak dövecek mi seni?Ne yani konuyu anlamamış olamaz mıyım, ne kadar saçma bir bakış açısı. Herkes dinlediği dersi tekte nasıl anlasın.
D-Dostum türkiye böyle biryer işte..Cevabı bilmediğin için öğretmek yerine kızan öğretmende .
Bu bir eğitim hakkı. Öğrencinin eğitim hakkını elinden alamazsın.Göstermeyen bir belge gösterir misin? Böyle buga sokarım adamı
Okumak isteyen, eğitim görmek isteyen kişi konuyu da dinlerdi, ödevini de yapardı. Boş yapmayın.Bu bir eğitim hakkı. Öğrencinin eğitim hakkını elinden alamazsın.
hoca ders anlatıyor soru soruyor üstüne 3 öğrenci hocaya iyi kötü cevap bile vermiyor. Ayn hoca sıkıntılı !hoca sıkıntılı direkt
Anayasal haklara herkes sahiptir. Kişi yer ve zaman bunları değiştiremez, ne yaparsa yapsınlar bu hakka sahipler.Okumak isteyen, eğitim görmek isteyen kişi konuyu da dinlerdi, ödevini de yapardı. Boş yapmayın.