Öğretmen Suçlu mu?..

Ya kendini kandırma arkadaşım. Dersi dinleyen bir öğrenci o soruyu da bilirdi ödevini de yapardı.
Ne yani konuyu anlamamış olamaz mıyım, ne kadar saçma bir bakış açısı. Herkes dinlediği dersi tekte nasıl anlasın.

Hoca haklı, sen cevap vermediğin için atmış. Ancak diğer konuda boş yapmış.

Çocuğun dersi dinlemediğini nereden biliyorsunuz? Sanki hepiniz B2 ingilizceye sahipsiniz de asla hata yapmıyor, tüm soruları biliyor gibi konuşuyorsunuz :D
Yahu sorun orada değil, bilmemesinde değil. Dinlemiyor, ödevini yapmıyor, mikrofon açıp bilmiyorum demeye bile çekiniyor. Daha ne olsun!

Ne yani konuyu anlamamış olamaz mıyım, ne kadar saçma bir bakış açısı. Herkes dinlediği dersi tekte nasıl anlasın.
Neden mikrofonu açıp bilmiyorum demedin o zaman? Kızar diye mi, güldürme beni. Kızıcak da ne olacak, monitöre bakarak dövecek mi seni?

Ama evet, mikrofonu açıp bilmiyorum demeliydin. Boşluğa konuşup cevap alamamak berbat bir his.

Yine de dersten attığı için hoca suçlu.

Okumak isteyen, eğitim görmek isteyen kişi konuyu da dinlerdi, ödevini de yapardı. Boş yapmayın.
Anayasal haklara herkes sahiptir. Kişi yer ve zaman bunları değiştiremez, ne yaparsa yapsınlar bu hakka sahipler.

Geri