Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Merhaba, size kısaca olayı anlatayım.
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?
Ödevini yapsaydın cevabı bilirdin. Bence suç sende.

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?
bizim hocalarda yapıyor derse girip hocanın söylediklerine sorduklarına cevap vermezsen afk durursan haklı olarak dersten atıyolar ( dersi dinlemiyeceksen sırf yoklama için giriyosan girme diye ) hocaya anlamadım tekrar anlatırmısınız deseydin hiç bişey diyemezdi. Bence hoca haklı seni attıktan sonra diğer cevap vermiyenleride atmış olabilir

Jaja50

80+ Silver
Puhaahhaah şu öğretmen denen vasıfsızların kendini bir şey sanmaları inanılmaz komik. Ben olsam bidahaki derse girer full trollerdim
Ya Allah aşkına dersi dinlemeyen, ödevini yapmayan bir öğrencinin derste durmasının ne manası var ki? Tabi hoca haklı burada.

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
Alakası bile yok :D Online derste dersi açıp alt tab atarsan, sonra dinlemeyince dersten atılırsan suç sende oluyor, bilemedin diye değil. Yüz yüze derste dinlemek ZORUNDASIN. İlla ki cevap vereceksin bir şekilde. O yüzden dediğiniz şeyler hiç mantıklı değil.
Öğretmenin böyle bir hakkı yok yaptığı suç

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Dersi dinlemediğimi nerden biliyon?
Eğer zeki bir öğrenci değilsen zeki olmadığını düşünüp atmıştır ama zekiysen ve attıysa o zaman çok mantıklı değil

mythrowib

80+ Silver
Eğer ödevi yapmadıysan. ve o seni attıysa bunu mahkemelik bile yolu var diye biliyorum gülen arkadaşlar için yorumu düzenliyorum Anlatmak istediğim şey sadecw ödev ini yapmadığı için eğitim hakkını elinden alamaz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,686
Üyeler
165,055
Son üye
lobo34
Top Bottom