Alakası bile yok Online derste dersi açıp alt tab atarsan, sonra dinlemeyince dersten atılırsan suç sende oluyor, bilemedin diye değil. Yüz yüze derste dinlemek ZORUNDASIN. İlla ki cevap vereceksin bir şekilde. O yüzden dediğiniz şeyler hiç mantıklı değil.Çok benzer tek fark cam yerine kapıdan dışarı atması .
cevabı öğretmek yerine kızan kişi suçludur bizim ingilizce hocası dersi bile açmıyoMerhaba, size kısaca olayı anlatayım.
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?
Sonra da ayvayı yersinPuhaahhaah şu öğretmen denen vasıfsızların kendini bir şey sanmaları inanılmaz komik. Ben olsam bidahaki derse girer full trollerdim
Evet öğrenciyim.Sen öğrenci misin (kusura bakma sen diye konuştum ama)
Arkadaş "bilmiyorum" dememiş ki. Hiçbir şey söylememiş direk. Bu durumda arkadaş nasıl haklı olabilir?Sende haklisin knk böyle dusununce mantikli ama eğer bilmiyorum deseydi arkadaz o zaman atsaydi hoca hoca suclu olcakri neden bilmiyor diye sınıftan dersten atamaz böyle bir hakki yok yani öyle biliyorum bir avukattan duymustum
Bizim hocalar eger yanlis bilsry bile kizmiyor diyolar zaten yanlis bilsenizde kizmiyoruz diye biz ögretmeye calisiyor yanlissa düzeltiriz bilmiyorsaniz anlatiriz diye
Yok be dostum. Üni bitip iş hayatına girince , Lisedeki vb. hocaların ne kadar vasıfsız egoist olduklarını anlıyorsun.Sonra da ayvayı yersin
önemli olan bilmemek değil öğrenmemek. Sen öğrenmek için derse girmişsin hocanın böyle bir şey yapmasına hakkı yok eğer sen hem bilmeyip hem de öğrenmek istemeseydin suçlu sen olurdun ama şu an suçlu hoca birini öyle istediği gibi dersten atamazMerhaba, size kısaca olayı anlatayım.
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?
İkisi de biraz suçlu ama hoca cevap vermediğini duyunca o soruyu anlatmalıydı her öğrenci zeki mi olacakArkadaş "bilmiyorum" dememiş ki. Hiçbir şey söylememiş direk. Bu durumda arkadaş nasıl haklı olabilir?
Sende doğru söylüyorsun ama bilememiş cevap verememiş sen hiç yaşamadın mı böyle bir durumKonuda öğretmene kızan herkes galiba arkadaşı melek gibi düşünüyor. Yahu dersi dinlemeyenin derste durmasının ne manası var?
İşte olay budur, konu kilit.Konuda öğretmene kızan herkes galiba arkadaşı melek gibi düşünüyor. Yahu dersi dinlemeyenin derste durmasının ne manası var?