Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Merhaba, size kısaca olayı anlatayım.
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?
Bizim öğretmenlerde kızıyor

Jaja50

80+ Silver
Dersten etınca bie daha derse giremiyorsun diye biliyorum zoomdan ve eba üzerinden
tabi ki de suç hoca da ve özel okuldamısın özel okuldaysan ortalığı ayağa kalıdr
Tabi, "özel okuldaysan ortalığı ayağa kaldır". Okula para verince öğretmeni de satın almış olmuyorsun haberin ola. O hoca orada görevini yapıyor, dersi dinlemeyen çocuğa kızınca suç hocada oluyor. Garip.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Tabi, "özel okuldaysan ortalığı ayağa kaldır". Okula para verince öğretmeni de satın almış olmuyorsun haberin ola. O hoca orada görevini yapıyor, dersi dinlemeyen çocuğa kızınca suç hocada oluyor. Garip.
Sen öğrenci misin (kusura bakma sen diye konuştum ama)

Squex

80+ Silver
Bir şey demezsen hoca seni atar haklı da atmada. Hoca senin bilgisayar başında olup olmadığını nasıl anlayacak eğer cevap vermezsen. Kızmasına gelirsek eğer konu hakkında ana sorulardan biri gibi bir soruyu soruyorsa kimse cevap vermezse kızmakta haklı bence ama her soruya kızıyorsa normal değil.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Merhaba, size kısaca olayı anlatayım.
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?
hoca sıkıntılı direkt

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,669
İsim
Taha yücel
Sessiz kalman dersi açık bırakıp gittiğin anlamına geliyor. Öğretmenin bunu düşündüyse atmıştır seni. Önceki cevap vermeyenlere gelicek olursak, sabır çekmiştir bir şey yapmamıştır. Bardağı taşıran son damla sen olduğun için olay sende patlamış anladığım kadarıyla. Bilmediğini söylediğin için kızıyorsa düzgün cevaplar vererek hocanı pişman edebilirsin.
Sende haklisin knk böyle dusununce mantikli ama eğer bilmiyorum deseydi arkadaz o zaman atsaydi hoca hoca suclu olcakri neden bilmiyor diye sınıftan dersten atamaz böyle bir hakki yok yani öyle biliyorum bir avukattan duymustum
Bizim hocalar eger yanlis bilsry bile kizmiyor diyolar zaten yanlis bilsenizde kizmiyoruz diye biz ögretmeye calisiyor yanlissa düzeltiriz bilmiyorsaniz anlatiriz diye

Skyline R34

80+ Bronze
Arada ticaret döndüğü için daha ilgililer .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,686
Üyeler
165,055
Son üye
lobo34
Top Bottom