Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

Skyline R34

80+ Bronze
Bak arkadaşım diyorum ki sana bilmediği için değil değil, cevap vermediği için yapmış anlasana şu güzel kafana sok şunu lütfen bak. Bilmiyorum dememek, mikrofonu açmamak dersten gittiği anlamına geliyor. Hoca ne yapsın dersi açıp giden veya başka şeylerle ilgilenen öğrenciyi.
Atmaya hakkı yok .

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
dersi dinleğini hocaya kanıtlaması lazımdı işte iyi kötü bi cevap verebilrdi hocaya

İngilizce dersi sadece dersi dinleyerek anlaşılan bir ders mi? Temelin olması gerekir. 1 ders ile kimse ingilizce öğrenemez. Önce çocuğun temeli olmalıdır. Bu ders tarih, edebiyat olsa dediğinde haklısın fakat ingilizcede dersi dinleyerek anlayabileceğinizi mi sanıyorsunuz ?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Sen muazzam zeki önüne gelen her soruyu bilen bir kişi misin insanlar eşit değil anlasana arkadaş dinlememiş anlamamış ve belki de oyun oynamış ama sonuçta o öğretmenler bu iş için para alıyor ona öğretmesi lazım o konuyu anlatsın dinlemeyen dinlemesin ama işini yapsın
Olay tam da bu. Öğretmen öğrenmek isteyen çocuğa öğretir zaten. Arkadaş ne öğrenmek istemiş ne de 1 kelime etmiş. Hoca onun gerçekten bilmediğini mi yoksa dersi mi dinlemediğini bilemez.

Chrollo04

80+ Bronze
bilmiyorum demediğin için haksızsın hoca kızsaydı hoca haksız olurdu

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bi kere seni dersten atamaz böyle bir hakki yok bunu okulda da yapamaz bir soruyu bilmedi diye bilmiyorsa ya ögrenememis yada çalışmıyor cocugun sorunudur
Bilmiyosan bile sana ögretmeli bizim hocalar yanlista yapsak kızmıyor dogrusunu ogretiyor
Yinede kizsa bile bilmiyorum diye bilirsin hic olmasa dersten atmaz :D
Bizdede cevap vermeyen oluyor mic acmiyor hoca kiziyor arkada yatiyor felan diye ama atmiyor
Hocaya cevap verseymis atmazdi zaten. Derse girip cevap vermezse hoca da atabilir. Bilmiyorum demek suç değildir. En azından bilmiyorum demeli cevapsız bırakmak yerine.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

erny

80+ Bronze
Dersi açıp gitmiş olduğunu düşündüğü için atmış olabilir.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Bak arkadaşım diyorum ki sana bilmediği için değil değil, cevap vermediği için yapmış anlasana şu güzel kafana sok şunu lütfen bak. Bilmiyorum dememek, mikrofonu açmamak dersten gittiği anlamına geliyor. Hoca ne yapsın dersi açıp giden veya başka şeylerle ilgilenen öğrenciyi.
Tamam haklısın evet bilmiyorum demeliydi aslında belki de dediğiniz gibi arkadaş dersi dinlemiyordu oyun falan oynuyordu evet dersini adam gibi yapmayan öğrenciyi kimse istemez ama zaten o öğretmen iyi bir öğretmen olsaydı bu arkadaş bu soruyu bilirdi ayrıca bu işin psikolojik tarafı da var

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Atmaya hakkı yok. Orada 10 tane öğrenci dersi dinlemeyip oyun oynuyor diye dersi dinleyip anlamamış ve bunu öğretmene söylemeye çekinen öğrenciye kızamaz. Böyle bir hakkı yok.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
en kötü soruyu yapamadım anlatırmısınız dese sıkıntı olmıyıcak soruyu anlatmak zorunda
Edebiyat dersini dinlemedin galiba? Kızalım mı şimdi sana burada?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,869
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom