Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Belki çocuğun cihazında sorun çıktı bu yüzden cevap veremedi, bunun sorumlusu da mı öğrenci (ben değilim örnek veriyorum)
Her sınıfın WhatsApp grubu var oradan durumu belirtebilir. :)

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Belki çocuğun cihazında sorun çıktı bu yüzden cevap veremedi, bunun sorumlusu da mı öğrenci (ben değilim örnek veriyorum)
kanka online eğitim zaten yüz yüze değil bir ekrandan ne kadar fazla bilgi edinebilirsin ki atmaya zaten hakkı yok ama bilerek cevap vermediğinden de emin olamaz zaten mikrofonu falan bozulur o an tutupta öyle kafana göre atamazsın ama attığın halde elinde geçerli bir sebep de yok diğer cevap vermeyenlere bir şey dememiş bir de hoca.

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
O zaman durum farklı. Öyle bir şey olursa hocaya yazarsın haber verirsin. Ama senin hakkında konuşuyoruz şuan.
Ben arkadaşın düşüncesinin yanlış olduğunu kanıtlamak için örnek verdim ve bunları yaşayanlar var bunun sorumlusu öğrenci mi

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Her sınıfın WhatsApp grubu var oradan durumu belirtebilir. :)
derste whatsapp'a bakan öğrenciler afk kalmış olmuyor mu teknik olarak derslerini dinleseler ya ? Ki herkes wp grubunda olmuyor wp kullanmayan birisiyim mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dersi ciddi şekilde dinliyorsa bir şekilde öğretmene ulaşırdı.
öğretmene özelden mesaj atarsan azar yiyorsun hiç yaşamadıysan söyliyim kanka gruba yazsan göreceği ne malum atmış bi kere dersten zaten atmaya hakkı yok ekstra durumları da işin içine sokuyor herkes konu atmaya hakkı olup olmadığı ki yasalara göre yok böyle bir hakkı derse geri girmesi falan olayın sonrasında olacak işler.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
200 mesajı okuyan bordo berelidir o.O2

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Dersi ciddi şekilde dinliyorsa bir şekilde öğretmene ulaşırdı.
Arkadaşım herkesin senin gibi altında telefonu bilgisayarı yok, öyle imkanı yok. Sen rahat olabilirsin ama herkes değil.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Ben arkadaşın düşüncesinin yanlış olduğunu kanıtlamak için örnek verdim ve bunları yaşayanlar var bunun sorumlusu öğrenci mi
Tabii ki de değil. Ancak sen hiçbir yerde problemin olduğunu söylemediğin için arkadaş da bunu hesaba katmamış.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
hocam ben taşındım istanbulun merkezi ilçelerinden birinde internet altyapısı yoktu evin 6 ay internetsiz kaldım paranız olsa bile türkiyede her şeye ulaşamıyorsunuz her imkanınız yok o yüzden ekstra durumları işin içine katmayın daha da zararlı çıkarsınız bu argümanla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonu yok bilgisayarı yok canlı derse giriyor?
bilgisayardan girdi var sayalım hocaya nasıl ulaşıcak çok merak ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,596
Üyeler
164,340
Son üye
formafelsefesi
Top Bottom