Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Türkiyedeki öğretmenlerin durumuna sen karar veriyorsan egolu olan sensindir.
ben yıllarca okudum çok öğretmenim değişti çoğunluk öyle arada 3-5 iyi öğretmenim oldu onları da çok severim üzerimde emekleri büyük eski okuluma gider hala görürüm kendilerini ve kimseyi telefondan arayıp hakaret edicek kadar egolu değilim ama öğretmenlerin bazıları öyle.

erny

80+ Bronze
Bu arada harbi türkiyedeki öğretmenlerde gereksiz ego var ayağını kaydırırım düşük not veririm diye de milli eğitim bakanlığını hiç hesaba katmıyorlar hadi sınıfta bıraktın disipline verdin okul hayatını bitirdin çocuğun şikayet etse mesleki hayatın biter çocuk okula geri gider bunu bi düşünemiyorlar.
Dersine çalışan öğrenciye neden düşük not versin, sınıfta bıraksın. Kötü bir şey yapmayan öğrenciyi neden disipline göndersin.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Sen soruya doğru bir şekilde cevap veremediysen konuyu anlamamış veya soruyu anlamamış olabilirsin
Çok doğru ama arkadaş soruyu bilmediği için atılmamış zaten. Hocaya hiçbir şey söylemediği için hoca dersi dinlemiyor sanmış. Bu yüzden atılmış.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Dersine çalışan öğrenciye nede düşük not versin, sınıfta bıraksın. Kötü bir şey yapmayan öğrenciyi neden disipline göndersin.
kanka proje ödevim için bilgi almaya çalıştığımda beni arayıp hakaret etti disipline vermeye çalıştı hocalara sormak lazım onu biraz garip davranıyorlar kafaya takıp durduk yere düşük veriyorlar böyle durumlarda.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Az önce gördük öğretmen ona teslim edilen dönem ödevini kaybettiği için çocuğa 0 vermiş
ben proje ödevimi nasıl yapmam lazım diye hocaya yazdığımda hocadan küfür yedim ve disipline verildim kadın tarafından :D

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Dersten etınca bie daha derse giremiyorsun diye biliyorum zoomdan ve eba üzerinden
tabi ki de suç hoca da ve özel okuldamısın özel okuldaysan ortalığı ayağa kalıdr
Ortaligi ayaga kaldir mi? Belki kotu bir gun geciriyordu sadece ogretmen, bence hakli orasi ayri konu. Dediginiz sey cok acimasizca umarim bir gun isiniz elinizden bir anda alinir ve 5 kurussuz kalirsiniz.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Cidden uzatacak mısın?
Akşam annesi veya babasının telefonundan arar.
çocuk dersten atılmış zaten akşam annesinin babasının telefonundan arasa ne farkeder ? ne değişecek zaman geriye mi akıcak.

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Cidden uzatacak mısın?
Akşam annesi veya babasının telefonundan arar.
Kardeşim bu senin için geçerli git doğunun köylerine böyle imkanları varmı görürsün derse katılmak için dağın tepelerine çıkıyorlar.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Yav kardeşim konuyu ne uzattiniz. Bilmiyorum dicekti bu konu hiç olmamış olacaktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,410
Üyeler
164,137
Son üye
BasQuiaT
Top Bottom