Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

TALHA MURAT

80+ Silver
kanka proje ödevim için bilgi almaya çalıştığımda beni arayıp hakaret etti disipline vermeye çalıştı hocalara sormak lazım onu biraz garip davranıyorlar kafaya takıp durduk yere düşük veriyorlar böyle durumlarda.
Hocalarda aşırı ego var işte düşük not veririm onu yaparım vs .

Geçen aylarda bilgisayarımın bakımları geldi ve servise verdim telefonumda arızalıydı 1 günlük derse giremedim neyse sonra ertesi gün aynı hocalarla ders vardı bir hoca sen neden derse gelmedin dedi bende böyle böyle dedim . Bana yalancısın bu bahaneleri kullanmayın vs dedi ve ben servisin bana vermiş olduğu kağıdı gösterdim tarihini yapılacak işlemleri telefonumu vs gösterdim hoca kıvırmaya başladı birazcık ses tonumu yükselttim tabi işte senden çok güzel siyasetçi olur gibilerinden kıvırdı bir daha da zaten o dersten verim alamadım.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
@Taha. tatmin olduğun ve haklı olduğun kesinleştiği anda konu bitecek gibi duruyor. Bu yüzden tartışmadan çıkıyorum. İyi dersler.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Hocalarda aşırı ego var işte düşük not veririm onu yaparım vs .

Geçen aylarda bilgisayarımın bakımları geldi ve servise verdim telefonumda arızalıydı 1 günlük derse giremedim neyse sonra ertesi gün aynı hocalarla ders vardı bir hoca sen neden derse gelmedin dedi bende böyle böyle dedim . Bana yalancısın bu bahaneleri kullanmayın vs dedi ve ben servisin bana vermiş olduğu kağıdı gösterdim tarihini yapılacak işlemleri telefonumu vs gösterdim hoca kıvırmaya başladı birazcık ses tonumu yükselttim tabi işte senden çok güzel siyasetçi olur gibilerinden kıvırdı bir daha da zaten o dersten verim alamadım.
anlamıyorlar işte bunu maalesef hocalarda çooook saçma bir ego var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortalama bir öğrenci için konuşuyorum.
istisnalar var ama yinede dimi karşındakinin ortalama bir öğrenci olduğunu nereden biliyorsun ?

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Yeter mi!

Ekler

• IMG_20210430_103238.jpg
    IMG_20210430_103238.jpg
    645.5 KB · Hit: 30
  • IMG_20210430_102956.jpg
    IMG_20210430_102956.jpg
    665.1 KB · Hit: 30

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Ortaligi ayaga kaldir mi? Belki kotu bir gun geciriyordu sadece ogretmen, bence hakli orasi ayri konu. Dediginiz sey cok acimasizca umarim bir gun isiniz elinizden bir anda alinir ve 5 kurussuz kalirsiniz.
Ortalığı ayağa kaldır demek hocayı işsiz bırak hocayı öldür demek değil sadece hocanın özel okulda böyle bir şey yapmaması gerekiyor hatta özel okulda benim arkadaşımın hocası işini bu yüzden kaybetti ayrıca bana ettiğiniz bedduaları çok anlamsız buluyorum ve size boş boş beddua etmekten dolayı raporluyorum ve ALLAHA HAVALE EDİYORUM. Ayrıca bence siz kötü günüz de siniz kendinize çeki düzen verin

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Ortalığı ayağa kaldır demek hocayı işsiz bırak hocayı öldür demek değil sadece hocanın özel okulda böyle bir şey yapmaması gerekiyor hatta özel okulda benim arkadaşımın hocası işini bu yüzden kaybetti ayrıca bana ettiğiniz bedduaları çok anlamsız buluyorum ve size boş boş beddua etmekten dolayı raporluyorum ve ALLAHA HAVALE EDİYORUM. Ayrıca bence siz kötü günüz de siniz kendinize çeki düzen verin
ki görevini düzgün yapmayan bir öğretmenin bu meslekten para kazanması ne kadar doğru ? kesinlikle haklısınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu şekilde tüm ihtimallerden bahsedeceksen bu konu bitmez.
öyle bir ihtimal var sonuçta değil mi ? görmezden gelemezsiniz kişinin durumunu bilmeden yargısız infaz yapamazsınız.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
ki görevini düzgün yapmayan bir öğretmenin bu meslekten para kazanması ne kadar doğru ? kesinlikle haklısınız.
Evet ama bazı arkadaşlar anlamıyor bir de utanmadan zam istiyorlar pes diyorum ben başka bir şey demiyorum

Top Bottom