Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Sorun ne?
Hoca kurduğun cümleden bir şey anlamamış.
Nasıl anlamamış ben gayet düzgün bir dille anlamadığımı ve derste soramadığımı söylüyorum o ise
"Ne demek anlamadım"
"Özelden yazmayın"
"Konu başlığına BAKKK"
Bir de diyorlar anlamadığınız bir şey olursa yazın diye yazınca da böyle oluyor.

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
Ortaligi ayaga kaldir mi? Belki kotu bir gun geciriyordu sadece ogretmen, bence hakli orasi ayri konu. Dediginiz sey cok acimasizca umarim bir gun isiniz elinizden bir anda alinir ve 5 kurussuz kalirsiniz.
Her olaya 2 taraflı bakmak lazım öğrencide kötü gününde derse odaklanamaz ve cevap vermediği için atılabilie umarım bedduan sana sekmez .

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Evet ama bazı arkadaşlar anlamıyor bir de utanmadan zam istiyorlar pes diyorum ben başka bir şey demiyorum
duyduğum kadarıyla ekstra ücret alıyormuş hocalar canlı ders anlattıklarında doğru mudur ?
ve öğrenciler derse katılmazsa bu ücretten kısacaklarmış.

erny

80+ Bronze
öyle bir ihtimal var sonuçta değil mi ? görmezden gelemezsiniz kişinin durumunu bilmeden yargısız infaz yapamazsınız.
1- Yargısız infaz ne zaman yaptım?
2-Ortalama öğrenciyi konuşmak varken neden her ihtimali tartışacağız makale, tez vb. bir şey yazmayacağız.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
duyduğum kadarıyla ekstra ücret alıyormuş hocalar canlı ders anlattıklarında doğru mudur ?
ve öğrenciler derse katılmazsa bu ücretten kısacaklarmış.
Ekders ücreti alıyorlar

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Nasıl anlamamış ben gayet düzgün bir dille anlamadığımı ve derste soramadığımı söylüyorum o ise
"Ne demek anlamadım"
"Özelden yazmayın"
"Konu başlığına BAKKK"
Bir de diyorlar anlamadığınız bir şey olursa yazın diye yazınca da böyle oluyor.
knk aynısı bana da olmuştu ders ingilizce idi bu sene hatta başkaları cevap vermiyor başkadına veriyordu sırayı bana gelince cevap vermessen atarım diyip zınk diye atıyordu atması kolay uğraşması zor onlar için :D

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Her olaya 2 taraflı bakmak lazım öğrencide kötü gününde derse odaklanamaz ve cevap vermediği için atılabilie umarım bedduan sana sekmez .
Bir taraf sadece dersten atiliyor, ki gayet hakli bir sebebten oturu. Diger taraf ise isinden atiliyor. Sence bu ikisi karsilastirilabilir mi?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Hoca büyü ayıp etmiş. İdam sehpasini getirin hocayı asıyoruz.

(Adama düzgünce sormuyorsun ki , 1. Yi anlamadim demissin ama neyini anlamamissin. 2. Olarak gruptan sorun demesine rağmen bilhassa ısrarla özelden yazmak neden?)

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
1- Yargısız infaz ne zaman yaptım?
2-Ortalama öğrenciyi konuşmak varken neden her ihtimali tartışacağız makale, tez vb. bir şey yazmayacağız.
ortalama bir öğrenci olduğunu bilip bilmeden yargılıyorsunuz insanları?

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
Bir taraf sadece dersten atiliyor, ki gayet hakli bir sebebten oturu. Diger taraf ise isinden atiliyor. Sence bu ikisi karsilastirilabilir mi?
Peki dersten astıldığı için azar yiyor ve atılmıyor para cezası kesilir .

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Ortalığı ayağa kaldır demek hocayı işsiz bırak hocayı öldür demek değil sadece hocanın özel okulda böyle bir şey yapmaması gerekiyor hatta özel okulda benim arkadaşımın hocası işini bu yüzden kaybetti ayrıca bana ettiğiniz bedduaları çok anlamsız buluyorum ve size boş boş beddua etmekten dolayı raporluyorum ve ALLAHA HAVALE EDİYORUM. Ayrıca bence siz kötü günüz de siniz kendinize çeki düzen verin
Beddua etti diye raporlamak :D aynen, ortaligi ayaga kaldirinca ogretmene ne olmasini bekliyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,123
Üyeler
163,947
Son üye
Ersincan35
Top Bottom