Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Beddua etti diye raporlamak :D aynen, ortaligi ayaga kaldirinca ogretmene ne olmasini bekliyorsunuz?
1 Bana beddua etmeye hakkınız yok
2 Hiç bir insanın işinden atılmasını istemem ve öğrencilerin nasıl disiplin kurulları varsa öğretmenlerinde var öğretmenin o kurula gitmesi gerektiğini söylüyorum

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Kim ne derse desin bilmediği için öğrenciye kızan öğretmen atılmayı hakediyordur.
Bilmedigini söylese ve o yüzden dersten atılsa o zaman arkadaşa haklısın bunu yapamaz derdik. Ama bilerek cevap vermeyip haksız duruma düşen kendisi. Biraz objektife olun.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
aynı
Nasıl anlamamış ben gayet düzgün bir dille anlamadığımı ve derste soramadığımı söylüyorum o ise
"Ne demek anlamadım"
"Özelden yazmayın"
"Konu başlığına BAKKK"
Bir de diyorlar anlamadığınız bir şey olursa yazın diye yazınca da böyle oluyor.
Aynı şekilde proje ödevi için yazdığım öğretmenim
telefonumu arıyıp çabuk aç açsana şu telefonu ********** mısın sen ailen sana öğretmedi mi gece insanların aranmayacağını ***** beni taciz ediyorsun tarzı şeyler söylemişti tacizden dolayı dava edicekmiş beni :D disipline falan veririm diye yalan söyledi bir de.
Ben de terbiyemi bozmadan hakaretlerden dolayı benim ona dava açabileceğimi ödevim hakkında bilgi istememin taciz olmadığını dava konusunda şans dilediğimi iletmiştim sonuç hiç bir şey olmadı bakalım konuyu kapatıp uzlaşmıştık ama proje ödevime ne not giricek hala bekliyorum :D

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Olayın mahkemede açıklması şu olur aöağretmen usülsüzlük yaptığı için okuldan atılır ve ceza kesilir
bu arkadaşı rahat bırakırmı ki atıldığı için intikam almaya çalışabilirmi ?

Skyline R34

80+ Bronze
Bilmedigini söylese ve o yüzden dersten atılsa o zaman arkadaşa haklısın bunu yapamaz derdik. Ama bilerek cevap vermeyip haksız duruma düşen kendisi. Biraz objektife olun.
Öğretmenin atmaya hakkı yok .

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
yani ben derslere bile girmiyorum sadece sınavları yapıyorum 1 kere derse girdim ömrümden ömür gitti hoca hayattan bezmiş gibi anlatıyor sanki silah zoruyla felan üniversitedeyim

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhaba, size kısaca olayı anlatayım.
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz
Abi ciddi misiniz? Ogretmen o kadar anlatmis, hatta odev vermis arkadas ise calismamis. Dersten atmak biraz fazla kacmis olabilir ama sirf bu olay icin ortaligi kaldirmak? cidden sacma.
Öğretmen yasadışı bir şey yapıp atılmayacak biraz adalet .

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
cevap vermese bile atmaya hakkı yok zaten diyoruz sana burada yasalardan bahsediyorum kanka Anayasanın 42.Maddesinde şöyle der; Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz Dikkatli oku bak anayasa

Top Bottom