Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Bir taraf sadece dersten atiliyor, ki gayet hakli bir sebebten oturu. Diger taraf ise isinden atiliyor. Sence bu ikisi karsilastirilabilir mi?
işinden atılsa hoca bu arkadaşı raha bırakmayacak gibi çünkü çok sert bir hoca

erny

80+ Bronze
Nasıl anlamamış ben gayet düzgün bir dille anlamadığımı ve derste soramadığımı söylüyorum o ise
"Ne demek anlamadım"
"Özelden yazmayın"
"Konu başlığına BAKKK"
Bir de diyorlar anlamadığınız bir şey olursa yazın diye yazınca da böyle oluyor.
Hoca size kaç kere gruba yazmanı söylemiş.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Her olaya 2 taraflı bakmak lazım öğrencide kötü gününde derse odaklanamaz ve cevap vermediği için atılabilie umarım bedduan sana sekmez .
Arkadaşın söylediği şey çok kalbimi kırdı. Ben doğmadan önce bizim eve hırsız girmiş bir sürü de şey çalmış hırsızında kim olduğu bulunuyor hırsız kapıcı ama dedem kapıcı işinden olmasın diye evine çocuklarına ekmek götürebilsin diye ne şikayetçi oluyor ne de çaldığı şeylere geri alıyor arkadaşın ettiği bedduayı da görüyorsunuz.

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Hoca büyü ayıp etmiş. İdam sehpasini getirin hocayı asıyoruz.

(Adama düzgünce sormuyorsun ki , 1. Yi anlamadim demissin ama neyini anlamamissin. 2. Olarak gruptan sorun demesine rağmen bilhassa ısrarla özelden yazmak neden?)
Ben neyi anlamadığımı da açıklıyorum ona rağmen neden anlamadın diyor. Bu düzgün bir üslup mu?

Skyline R34

80+ Bronze
Bir taraf sadece dersten atiliyor, ki gayet hakli bir sebebten oturu. Diger taraf ise isinden atiliyor. Sence bu ikisi karsilastirilabilir mi?
Kim ne derse desin bilmediği için öğrenciye kızan öğretmen atılmayı hakediyordur.

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Hoca size kaç kere gruba yazmanı söylemiş.
Ne olursa olsun hiçbir öğretmen öğrenciyle böyle bir üslupla konuşamaz aynı öğrencilerin de konuşmayacağı gibi.

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Kim ne derse desin bilmediği için öğrenciye kızan öğretmen atılmayı hakediyordur.
Abi ciddi misiniz? Ogretmen o kadar anlatmis, hatta odev vermis arkadas ise calismamis. Dersten atmak biraz fazla kacmis olabilir ama sirf bu olay icin ortaligi kaldirmak? cidden sacma.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Ben neyi anlamadığımı da açıklıyorum ona rağmen neden anlamadın diyor. Bu düzgün bir üslup mu?
değil tabii ki de şuan ne yapmayı planlıyorsun reis :D yanlış anlama okula mı gidiceksin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne olursa olsun hiçbir öğretmen öğrenciyle böyle bir üslupla konuşamaz aynı öğrencilerin de konuşmayacağı gibi.
+1

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Abi ciddi misiniz? Ogretmen o kadar anlatmis, hatta odev vermis arkadas ise calismamis. Dersten atmak biraz fazla kacmis olabilir ama sirf bu olay icin ortaligi kaldirmak? cidden sacma.
ömerciğim sakin ol şekerim

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Çok doğru ama arkadaş soruyu bilmediği için atılmamış zaten. Hocaya hiçbir şey söylemediği için hoca dersi dinlemiyor sanmış. Bu yüzden atılmış.
Ha cevap vermediyse ayrı o zaman ortaya karışık bi durum var tamam.

Skyline R34

80+ Bronze
Olayın mahkemede açıklması şu olur aöağretmen usülsüzlük yaptığı için okuldan atılır ve ceza kesilir

Top Bottom