Öğretmen Suçlu mu?..

Merhaba, size kısaca olayı anlatayım.
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?
iyi işte sen de girme bir daha sonuçta artık ben anlatır geçerim maaşımı alırım ister dinleyin ister dinlemeyin yok

• Beğen
Reaksiyonlar: erny
2 saatte 24 sayfa mesaj mı??

Aynen yasalar öyle diye öğrenciler civkini cikarsin. Bı bos yapmayin yeter ya. Öğretmen soruyosa en azından orda olduğunun bir belirtisini gostereceksin.
Kimse cıvkını çıkarmıyor. Bir iki tane dersi dinlemeyen velet için bütün öğrencileri bir tutamazsın ve belki öğrenci cevap verecek durumda değil belki interneti kötü sürekli düşüyor, belki evde önemli bir şey oldu ona gitti, bilemezsin. Ayrıca kimseye "Boş yapma" diyemezsin. Tartışacaksan seviyeli bir şekilde yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,613
Üyeler
186,913
Son üye
AjanSmith
Geri