- Katılım
- 7 Nisan 2020
- Mesajlar
- 14,162
- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,037
He aynenÖyle bir yasa yok vermek zorunda değil hocanın hakkıda yok hoca suçlu .
He aynenÖyle bir yasa yok vermek zorunda değil hocanın hakkıda yok hoca suçlu .
Bilmediği için değil cevap vermediği için dersten atmış.Hoca atar tabi derse katılmıyorsun diye düşünür ama bilmediğin için kızması etik değil
iyi işte sen de girme bir daha sonuçta artık ben anlatır geçerim maaşımı alırım ister dinleyin ister dinlemeyin yokMerhaba, size kısaca olayı anlatayım.
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?
Ben onamı diyorum ? cevap vermediği için derste atmış diyorum bendeBilmediği için değil cevap vermediği için dersten atmış.
belki lavaboya gitti? belki acil bir şey oldu ?Bilmediği için değil cevap vermediği için dersten atmış.
Yasalar öyle .He aynen
Hocaya bir şekilde sorunu iletebilirdi.belki lavaboya gitti? belki acil bir şey oldu ?
24 sayfa okuyacak halim yok ayrıca hocanın cevap gelmedi diye atmaya hakkı yok bundan bahsediyorumHocaya bir şekilde sorunu iletebilirdi.
Sayfalarca bunu tartıştık zaten.
Tamam haklısın.24 sayfa okuyacak halim yok ayrıca hocanın cevap gelmedi diye atmaya hakkı yok bundan bahsediyorum
Aynen yasalar öyle diye öğrenciler civkini cikarsin. Bı bos yapmayin yeter ya. Öğretmen soruyosa en azından orda olduğunun bir belirtisini gostereceksin.Yasalar öyle .
Git bunu yasalara söyle .Aynen yasalar öyle diye öğrenciler civkini cikarsin. Bı bos yapmayin yeter ya. Öğretmen soruyosa en azından orda olduğunun bir belirtisini gostereceksin.
Kimse cıvkını çıkarmıyor. Bir iki tane dersi dinlemeyen velet için bütün öğrencileri bir tutamazsın ve belki öğrenci cevap verecek durumda değil belki interneti kötü sürekli düşüyor, belki evde önemli bir şey oldu ona gitti, bilemezsin. Ayrıca kimseye "Boş yapma" diyemezsin. Tartışacaksan seviyeli bir şekilde yap.Aynen yasalar öyle diye öğrenciler civkini cikarsin. Bı bos yapmayin yeter ya. Öğretmen soruyosa en azından orda olduğunun bir belirtisini gostereceksin.