Skyline R34
80+ Bronze
Sadece tableti olabilir .Telefonu yok bilgisayarı yok canlı derse giriyor?
Sadece tableti olabilir .Telefonu yok bilgisayarı yok canlı derse giriyor?
Kimi yok ediyorsun sen ufaklık? Evet bütün öğretmenler için konuşuyorum. Hepsi kendini bir şey sanıyor.Bütün öğretmenleri kapsıyorsan yok ederim seni, annem de öğretmen ve 34 kişilik sınıftan 2 kişi ile ders yapıyor ve şikayet bile etmiyor halinden.
Sadece tableti olabilir .
Gmail diye bir şey var.bilgisayardan girdi var sayalım hocaya nasıl ulaşıcak çok merak ediyorum.
Dostum bak. Bu konu kendini tatmin etmeye doğru gidiyor. Sen de çok iyi biliyorsun ki elbet bir şekilde hocayla irtibata geçebilirsin. Buradaki olayda konumuz senin durumundu. Başka şeylere getirip kendini mutlu etmeye çalışma lütfen.Türkiye'deki internet altyapısı çok mu iyi sorun çıkamaz mı
Bende diyorum ki o sorunu öğretmene ilet.Türkiye'deki internet altyapısı çok mu iyi sorun çıkamaz mı
Türkiyede türk telekom gibi bir internet sağlayıcısı var o sağlayıcıda her şey olabilir .Gmail diye bir şey var.
internet gitmiş nasıl ileticek.Bende diyorum ki o sorunu öğretmene ilet.
İnternet olamdan kuşmu göndersin ne yapsın ?Bende diyorum ki o sorunu öğretmene ilet.
Türkiyedeki öğretmenlerin durumuna sen karar veriyorsan egolu olan sensindir.Bu arada harbi türkiyedeki öğretmenlerde gereksiz ego var ayağını kaydırırım düşük not veririm diye de milli eğitim bakanlığını hiç hesaba katmıyorlar hadi sınıfta bıraktın disipline verdin okul hayatını bitirdin çocuğun şikayet etse mesleki hayatın biter çocuk okula geri gider bunu bi düşünemiyorlar.