Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

Satashke

80+ Bronze
Bütün öğretmenleri kapsıyorsan yok ederim seni, annem de öğretmen ve 34 kişilik sınıftan 2 kişi ile ders yapıyor ve şikayet bile etmiyor halinden.
Kimi yok ediyorsun sen ufaklık? Evet bütün öğretmenler için konuşuyorum. Hepsi kendini bir şey sanıyor.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Türkiye'deki internet altyapısı çok mu iyi sorun çıkamaz mı
Dostum bak. Bu konu kendini tatmin etmeye doğru gidiyor. Sen de çok iyi biliyorsun ki elbet bir şekilde hocayla irtibata geçebilirsin. Buradaki olayda konumuz senin durumundu. Başka şeylere getirip kendini mutlu etmeye çalışma lütfen.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Bu arada harbi türkiyedeki öğretmenlerde gereksiz ego var ayağını kaydırırım düşük not veririm diye de milli eğitim bakanlığını hiç hesaba katmıyorlar hadi sınıfta bıraktın disipline verdin okul hayatını bitirdin çocuğun şikayet etse mesleki hayatın biter çocuk okula geri gider bunu bi düşünemiyorlar.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Bu arada harbi türkiyedeki öğretmenlerde gereksiz ego var ayağını kaydırırım düşük not veririm diye de milli eğitim bakanlığını hiç hesaba katmıyorlar hadi sınıfta bıraktın disipline verdin okul hayatını bitirdin çocuğun şikayet etse mesleki hayatın biter çocuk okula geri gider bunu bi düşünemiyorlar.
Türkiyedeki öğretmenlerin durumuna sen karar veriyorsan egolu olan sensindir.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
ve öğretmenime ulaştığımda küfür yedim diye eklemiştim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hoca suçlu.
Arkada oyun oynayıp sen dersi ekiyorsan o zaman sen.

Hiçbir öğretmenin bir öğrencisini eğitim-öğretimden mahrum bırakma hakkı yoktur. Sen soruya doğru bir şekilde cevap veremediysen konuyu anlamamış veya soruyu anlamamış olabilirsin. Bu durumda özel okulda isen öğretmen onu tekrar anlatmalı ve sana yardımcı olmalı. Devlette ise Eba üzerinden ek kaynak sunabilir veya kısaca sorunun çözümünü gösterebilir.

Bir öğretmen çocuğu olarak söylüyorum.
Ancak tabi sen derste aktif olmuyorsan dersi arkaya açıp oyuna vb. giriyorsan veya derslere girmiyorsan sana yazılı hariç düşük notlar verme hakkı var.
Ki son zamanlarda canlı derslerine öğrenci katılımı sağlanmayan öğretmenlere ek ders ödemeleri daha az yapılacak diye bir karar alındı.

Bu şekilde.

Top Bottom