Hakkı yok ama bunu bilip arkada oyun oynama .derste afk kalsa bile atamaz ki
Hakkı yok ama bunu bilip arkada oyun oynama .derste afk kalsa bile atamaz ki
oynamıyorum zaten ?Hakkı yok ama bunu bilip arkada oyun oynama .
Türkiye de ne zaman adalet oldu ki?atamaz hocam atamaaaz yasalar ne derse o olur yasaları çiğnemek suçtur bilirsiniz ki sizin ne yapacağınız bir şey değiştirmiyor.
sonuç olarak dersi sabote etmedi beni dersten attı dediği anda biter bu iş.O zaman şikayet etsin , bilerek cevap vermedim beni dersten attı diye. Kim suçlu karar verirler.
Hocam böyle insanlar varken biraz zor her şeye muhalif olmaya çalışan çok insan var sebepsizce içlerinde bir muhalif olma dürtüsü var iyi yada kötü her şeye.Türkiye de ne zaman adalet oldu ki?
Belki çocuğun cihazında sorun çıktı bu yüzden cevap veremedi, bunun sorumlusu da mı öğrenci (ben değilim örnek veriyorum)O zaman şikayet etsin , bilerek cevap vermedim beni dersten attı diye. Kim suçlu karar verirler.
Çok doğru söylüyorsunuzsonuç olarak dersi sabote etmedi beni dersten attı dediği anda biter bu iş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam böyle insanlar varken biraz zor her şeye muhalif olmaya çalışan çok insan var sebepsizce içlerinde bir muhalif olma dürtüsü var iyi yada kötü her şeye.
Herkesin iyi kötü anlayışı senin gibi olmayabilir.Hocam böyle insanlar varken biraz zor her şeye muhalif olmaya çalışan çok insan var sebepsizce içlerinde bir muhalif olma dürtüsü var iyi yada kötü her şeye.
Özel okula mı gidiyorsunuz?Belki çocuğun cihazında sorun çıktı bu yüzden cevap veremedi, bunun sorumlusu da mı öğrenci (ben değilim örnek veriyorum)
O zaman durum farklı. Öyle bir şey olursa hocaya yazarsın haber verirsin. Ama senin hakkında konuşuyoruz şuan.Belki çocuğun cihazında sorun çıktı bu yüzden cevap veremedi, bunun sorumlusu da mı öğrenci (ben değilim örnek veriyorum)