EKRHN
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,542
Pubg falan örnek ben bizim çocuklar bunları sevdiği için söylüyorum mesela satranç oynuyorlar ama sen anlamıyorsunGelişmiş ülkeler PUBG mi oynuyorlar birlikte? wow![]()
Pubg falan örnek ben bizim çocuklar bunları sevdiği için söylüyorum mesela satranç oynuyorlar ama sen anlamıyorsunGelişmiş ülkeler PUBG mi oynuyorlar birlikte? wow![]()
derste yoksa hocasının dediklerini nasıl duymuş arkadaş ? Derste varlar ve dinliyorlar ona rağmen atılıyorlar ilginç. Bakın dersten atmaya hakkı olduğu durum sadece dersi sabote etmesidir başka hiç bir şekilde atamaz yasalara aykırı bu.Derste yoklar çünkü. Derste olmayana dersi anlatması mümkün değil.
Yok benim ilşkilerim çok iyi en son ne zaman dersten atıldım hatırlamıyorum bile notlarımda iyi sorularada cevap veriyorum ama konu ben değilimSanırım sizin de geçmişte öğretmenlerle pek iyi bir iletişiminiz olmamış.
Hocaya cevap vermemiş, kamerası açık değildir büyük ihtimalle hoca derste olduğunu nasıl anlasın.derste yoksa hocasının dediklerini nasıl duymuş arkadaş ? Derste varlar ve dinliyorlar ona rağmen atılıyorlar ilginç. Bakın dersten atmaya hakkı olduğu durum sadece dersi sabote etmesidir başka hiç bir şekilde atamaz yasalara aykırı bu.
Biz din hocasıyla oynuyorduk .Gelişmiş ülkeler PUBG mi oynuyorlar birlikte? wow![]()
gerçekten okuyor musun acaba? Arkadaş derste olabilir ama hocaya bir kelime dahi etmezse hoca bunu nasıl anlasın? Derste olmayan birinin kenardaki listede ismi olmasının da lüzmu yok zaten.derste yoksa hocasının dediklerini nasıl duymuş arkadaş ? Derste varlar ve dinliyorlar ona rağmen atılıyorlar ilginç. Bakın dersten atmaya hakkı olduğu durum sadece dersi sabote etmesidir başka hiç bir şekilde atamaz yasalara aykırı bu.
derste afk kalsa bile atamaz kiHocaya cevap vermemiş, kamerası açık değildir büyük ihtimalle hoca derste olduğunu nasıl anlasın.
Sensin cevap vermeliydin.Peki anlayamamasının sorumlusu ben miyim yoksa uzaktan eğitim mi?
Kurduğun cümle biraz garipti de , ben bir sıkıntı olmuş diye düşündüm. İlişkiniz iyiyse ne mutlu size.Yok benim ilşkilerim çok iyi en son ne zaman dersten atıldım hatırlamıyorum bile notlarımda iyi sorularada cevap veriyorum ama konu ben değilim
sana göre öyle olabilir ama yasalara göre öyle değil sonra bu çocuk boşu boşuna yok yazılmış olucak seve seve almak zorunda dersi kimseyi de atamaz seve seve almazsa milli eğitim bakanlığı sevdirir zaten.gerçekten okuyor musun acaba? Arkadaş derste olabilir ama hocaya bir kelime dahi etmezse hoca bunu nasıl anlasın? Derste olmayan birinin kenardaki listede ismi olmasının da lüzmu yok zaten.
derste afk kalsa bile atamaz ki
Yasal olarak hakkı yok ama düşünsene sen saatlerce bir dersi anlatıyorsun öğrenciye soru soruyorsun ama öğrenci mikrofonu açma zahmetine bile girmiyor . Ben olsam bende atardım.