Öğretmen Suçlu mu?..

Derste yoklar çünkü. Derste olmayana dersi anlatması mümkün değil.
derste yoksa hocasının dediklerini nasıl duymuş arkadaş ? Derste varlar ve dinliyorlar ona rağmen atılıyorlar ilginç. Bakın dersten atmaya hakkı olduğu durum sadece dersi sabote etmesidir başka hiç bir şekilde atamaz yasalara aykırı bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben adama anayasa diyorum adam bana hiç bir argüman sunmadan karşı çıkıyor :D ne komik.

derste yoksa hocasının dediklerini nasıl duymuş arkadaş ? Derste varlar ve dinliyorlar ona rağmen atılıyorlar ilginç. Bakın dersten atmaya hakkı olduğu durum sadece dersi sabote etmesidir başka hiç bir şekilde atamaz yasalara aykırı bu.
Hocaya cevap vermemiş, kamerası açık değildir büyük ihtimalle hoca derste olduğunu nasıl anlasın.

gerçekten okuyor musun acaba? Arkadaş derste olabilir ama hocaya bir kelime dahi etmezse hoca bunu nasıl anlasın? Derste olmayan birinin kenardaki listede ismi olmasının da lüzmu yok zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny
Yok benim ilşkilerim çok iyi en son ne zaman dersten atıldım hatırlamıyorum bile notlarımda iyi sorularada cevap veriyorum ama konu ben değilim
Kurduğun cümle biraz garipti de , ben bir sıkıntı olmuş diye düşündüm. İlişkiniz iyiyse ne mutlu size.

gerçekten okuyor musun acaba? Arkadaş derste olabilir ama hocaya bir kelime dahi etmezse hoca bunu nasıl anlasın? Derste olmayan birinin kenardaki listede ismi olmasının da lüzmu yok zaten.
sana göre öyle olabilir ama yasalara göre öyle değil sonra bu çocuk boşu boşuna yok yazılmış olucak seve seve almak zorunda dersi kimseyi de atamaz seve seve almazsa milli eğitim bakanlığı sevdirir zaten.

Soru. Derslerine çalışıyor musun
Bana göre hem sen hem hoca. Çünkü hoca: Kızmayıp güzelce anlatıp sakin kalmalıydı. Çünkü Sen: soruyu bilemediğine göre herhalde konuyu çalışmadın ve ondan bilemedin (Eğer çalışmadıysan derslerine çalış.) ☺️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,232
Üyeler
187,015
Son üye
1283k4zey
Geri