Öğretmen Suçlu mu?..

Türkiyedeki öğretmenlerin durumuna sen karar veriyorsan egolu olan sensindir.
ben yıllarca okudum çok öğretmenim değişti çoğunluk öyle arada 3-5 iyi öğretmenim oldu onları da çok severim üzerimde emekleri büyük eski okuluma gider hala görürüm kendilerini ve kimseyi telefondan arayıp hakaret edicek kadar egolu değilim ama öğretmenlerin bazıları öyle.

Bu arada harbi türkiyedeki öğretmenlerde gereksiz ego var ayağını kaydırırım düşük not veririm diye de milli eğitim bakanlığını hiç hesaba katmıyorlar hadi sınıfta bıraktın disipline verdin okul hayatını bitirdin çocuğun şikayet etse mesleki hayatın biter çocuk okula geri gider bunu bi düşünemiyorlar.
Dersine çalışan öğrenciye neden düşük not versin, sınıfta bıraksın. Kötü bir şey yapmayan öğrenciyi neden disipline göndersin.

Dersine çalışan öğrenciye nede düşük not versin, sınıfta bıraksın. Kötü bir şey yapmayan öğrenciyi neden disipline göndersin.
kanka proje ödevim için bilgi almaya çalıştığımda beni arayıp hakaret etti disipline vermeye çalıştı hocalara sormak lazım onu biraz garip davranıyorlar kafaya takıp durduk yere düşük veriyorlar böyle durumlarda.

Az önce gördük öğretmen ona teslim edilen dönem ödevini kaybettiği için çocuğa 0 vermiş
ben proje ödevimi nasıl yapmam lazım diye hocaya yazdığımda hocadan küfür yedim ve disipline verildim kadın tarafından :D

Dersten etınca bie daha derse giremiyorsun diye biliyorum zoomdan ve eba üzerinden
tabi ki de suç hoca da ve özel okuldamısın özel okuldaysan ortalığı ayağa kalıdr
Ortaligi ayaga kaldir mi? Belki kotu bir gun geciriyordu sadece ogretmen, bence hakli orasi ayri konu. Dediginiz sey cok acimasizca umarim bir gun isiniz elinizden bir anda alinir ve 5 kurussuz kalirsiniz.

Cidden uzatacak mısın?
Akşam annesi veya babasının telefonundan arar.
Kardeşim bu senin için geçerli git doğunun köylerine böyle imkanları varmı görürsün derse katılmak için dağın tepelerine çıkıyorlar.

Yav kardeşim konuyu ne uzattiniz. Bilmiyorum dicekti bu konu hiç olmamış olacaktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,010
Üyeler
186,973
Son üye
Zafer_26
Geri