Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
İngilizce dersi sadece dersi dinleyerek anlaşılan bir ders mi? Temelin olması gerekir. 1 ders ile kimse ingilizce öğrenemez. Önce çocuğun temeli olmalıdır. Bu ders tarih, edebiyat olsa dediğinde haklısın fakat ingilizcede dersi dinleyerek anlayabileceğinizi mi sanıyorsunuz ?
sen konuyu baştan yanlış anlamışsın :) sorun şu hocayı duyup hocaya cevap vermemesinde açsa mikrofonunu hocaya yapamadım anlamadım bidaha anlatırmısınız dese hoca zaten soruyu anlatmak zorunda

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Girme bir daha o derse bea...
Öğretmen suçlu

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Tam like atacaktım son dediğin şey mantıksız geldi. "iyi bir öğretmen olsaydı, bu arkadaş o soruyu bilirdi". Bu kadar saçma şey görmedim hayatımda.
Ben şunu söylemek istiyorum iyi bir öğretmen derken tabi ki de çocuk istemedikten sonra hiçbir şey olamaz ama zaten bizim ülkemizde iyi öğretmen yok o konuyu her şekilde anlatabilir örnek oyunlarla ya da sevdiği başka bir şeyle ya da türk eğitiminden gideceksek ailesi ile konuşurdu ben bunları ödev veriyorum bir saat ingilizce sözlük ten kelimelere çalışsın vs vs bir sürü şey yapabilirdi ama sen de haklısın hangi öğrenciye yapsı bunu kim bilir kaç tane öğrencisi var

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Oh ne ala. Z kuşağı olduğunuzu bu kadar belli etmeyin. :)
Bunu Z kuşağı ile nasıl bağdaştırdınız? Siz ne yaptınız, ülkeyi mi kurtardınız ? Öyle bir şey yaptıysanız pek işe yaramamış söyleyeyim dedim :)

Besim Tibuk

80+ Gold
Merhaba, size kısaca olayı anlatayım.
Bugün ilk ders ingilizce idi. Hoca ödev vermişti ve tek tek soruları çözüyorduk. Bana da sordu, sorunun cevabını bilmediğim için cevap vermedim. Öğretmen de cevap vermediğim için beni dersten attı. (benden önce 2-3 kişi de cevap vermemesine rağmen onları atmadı)
Şimdi siz diyeceksiniz niye "Bilmiyorum" demedin diye. Çünkü bilmiyorum deyince kızıyor niye bilmiyorsunuz biz bunları öğrenmedik mi diye.
Şimdi soruyorum size suç cevabı bilmediği için cevap vermeyen bende mi yoksa cevap vermediğini için öğrenciyi dersten atan öğretmende mi?
Ödev vermiş ise bilmek zorundasın.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Ben şunu söylemek istiyorum iyi bir öğretmen derken tabi ki de çocuk istemedikten sonra hiçbir şey olamaz ama zaten bizim ülkemizde iyi öğretmen yok o konuyu her şekilde anlatabilir örnek oyunlarla ya da sevdiği başka bir şeyle ya da türk eğitiminden gideceksek ailesi ile konuşurdu ben bunları ödev veriyorum bir saat ingilizce sözlük ten kelimelere çalışsın vs vs bir sürü şey yapabilirdi ama sen de haklısın hangi öğrenciye yapsı bunu kim bilir kaç tane öğrencisi var
İngilizce dersini öğretmen nasıl anlatırsa anlatsın, pratik yapmadan unutur, anlayamaz.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

Jaja50

80+ Silver
Konu sahibi arkadaş bir mikrofon açıp anlamadım, bilmiyorum hocam dese iş çözülecek zaten. Hocayı takmayıp cevap vermiyor. Belki kızacak belki de doğrusunu azarlayarak da olsa gösterecekti.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Konu sahibi arkadaş bir mikrofon açıp anlamadım, bilmiyorum hocam dese iş çözülecek zaten. Hocayı takmayıp cevap vermiyor. Belki kızacak belki de doğrusunu azarlayarak da olsa gösterecekti.
Evet doğru söylüyorsunuz bende böyle düşünüyorum haklısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom