Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

2004'lüler En Başarısız Öğrenci Toplumu mu?

2004'lüler başarısız mı bilemem ama öğrencilerin notlarına bakarak başarılı veya başarısız yargısında bulunan öğretmenler benim için başarısız ve sınıfta kalmışlardır.
  2. COMANDANTE

Üniversite okumak cidden boş mu ?

Üniye hazırlanıyorum çalıştığım her vakit sanki israfmış gibi geliyor. İşsiz adayı olabilmek için sınava giriyorum gibi hissediyorum. Hiç sınava girmesem yazılımda geliştirsem kendimi buna vakit ayıracağıma daha çok başarılı olurum bence.
  3. COMANDANTE

Hangi Liseye gidiyorsunuz ?

Pazartesi açık liseye geçeceğim. Şimdilik Malatya Lisesi ( tavsiye etmem)
  4. COMANDANTE

12. Sınıfda Açık Liseye Geçme Kararı Vermek

Ya evdekiler de 1 yıl mezuna kalırsın okula gidince falan dedi benim gelecek planlarım arasında maalesef 1 yıl daha üniversite sınavına hazırlanmak yok. Çok büyük bir zaman ve istediğim işlerle uğraşmak istiyorum üniye geçtiğim anda. O yüzden zaten böyle uğraşıyorum zaman kazanmak için. Yoksa...
  5. COMANDANTE

Her şeyimi hazırladım zaten evde ne yapmam gerektiğini nasıl ilerlemem gerektiğini sadece işte o somut kararı vermeye geldiğinden ötürü fikirlerinizi merak ettim. 1631637069 Hele ki son sene inanılmaz verimsiz. Derslerin çoğunda bırakıyorlar test çözün diye. Koskoca sınıfta yüksek seste 1 sayfa...
  6. COMANDANTE

Çok çalışmaktan ve düzenli çalışmaktan başka bir şansım yok. Evet farkındayım maalesef çok zor bu olay fakat başka türlü üniversitenin kazanılacağını da düşünemiyorum. Sağ olun bu arada. 1631636937 Maalesef
  7. COMANDANTE

Okuldaki hocalardan hiçbir verim alamama ve üstüne günümün 8 saatini okulda harcadığım için evde çalışacak 4 saat falan oluyordu bu yüzden Anadolu lisesinden açığa geçmeyi düşünüyorum. Hedefim İnönü Bilgisayar Mühendisliği olduğundan ötürü lisemin ne olacağını da çok umursayacaklarını...
  8. COMANDANTE

liseye girderken kimlik götürülür mü

Kaybolmaz ya cüzdanına koy kalsın orada kimliksiz gezme ama bakkala giderken bile yanına almak lazım.
  9. COMANDANTE

liseye girderken kimlik götürülür mü

Cüzdanında dursun kimlik hiç beklemediğin bir anda ihtiyacın olabiliyor.
  10. COMANDANTE

Tercih Yapmadan Önce Gidip Liseleri Gezebiliyor muyuz ?

Tabii görüş okulunu görmeden seçme sakın. Gitmek istediği okulu gördükten sonra fikrini değişen çok oldu. Çünkü dışarıdan verdikleri eğitimi duyuyorsun başka dillerle. Fakat sen gittiğin de belki ferah gelmeyecek sana okul. Ya da bahçesi çok küçük olacak ya da çok pis bir okul olacak. Bunları...
  11. COMANDANTE

Tercih Yapmadan Önce Gidip Liseleri Gezebiliyor muyuz ?

Tabii hangi liseyi seçmek istiyorsan o liseye gidip müdür yardımcılarıyla sohbet edebilirsin. Hatta orada öğrenci görürsen hocaları sor. Okulunu görmeden zaten seçmeyin 4 yıl orada öğrenim göreceksiniz önemli bu.
  12. COMANDANTE

TYT NASIL GEÇTİ ZOR MUYDU?

Herkese geçmiş olsun inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
  13. COMANDANTE

SINAVLAR IPTAL OLDU!

Okulunuzdan açıklama geldi mi benimkiler atmamış bir şey.
  14. COMANDANTE

SINAVLAR IPTAL OLDU!

Eğer istememek dahilse ben okeyim ya bayram günü saatlerce sınava çalışmak istemiyorum.
  15. COMANDANTE

Yoksa Sınavlar İptal mi Oluyor?

He o zaman iyi 1620575297 Mantıklı bu arada
  16. COMANDANTE

Sınavlar iptal olursa nasıl not verecekler (hiçbir derse girmeyen bne :/)
  17. COMANDANTE

Sanmıyorum ama olursa çok işime gelecek. İnşallah hayırlısı olur.
  18. COMANDANTE

Siz son gücünüzle çalışın olursa ne âlâ olmazsa tedbirli olmuş olursunuz.
  19. COMANDANTE

BÜTÜN HAYVANLAR EŞİTTİR AMA BAZI HAYVANLAR ÖBÜRLERİNDEN DAHA EŞİTTİR

Hayvan çiftliği kitabında geçiyordu bu olay. Olayda sözde hepimiz eşitiz ama iş başa düştüğünde ayrımcılık hiçbir zaman değişmez. Anlamını çıkarıyorum. Çünkü oradaki bütün hayvanlar kendileri kendilerinin patronu olduğunu düşündürtülerek daha fazla iş gücü yapmalarını sağlayıp en sonunda da...
  20. COMANDANTE

11.sınıf Fizik YT Kanalı Önerisi

Evet tongucu 1.75 altı sarmıyor kimya da falan benim kullandığım tek kanal vip fizik onun dışında pek bilmiyorum ama hızlandırıp izleyebilirsin bence vip fiziği 8,9 video rahat 1 günde biter aslında acelen varsa yoksa da 2 gün de sindire sindire halledersin.
Top Bottom