Arama sonuçları: *

1. Has4nGodEx

10.sınıf kolay-orta seviye fizik ve kimya soru bankası önerisi

Fizik için Bilgi Sarmalı kullanıyorum ve çok fazla önerilen bi kitaptı. Kimya için palme kullanıyorum ama pek memnun değilim. Basitten zora doğru giden Orbital de var. Onu da kullanıyorum memnunum.
  2. Has4nGodEx

2. Dönem sınava girmeyen öğrencilere sözlü notu verilecek mi?

Açarım açmasına da kameram yok telefonumdan açıyorum açmaya üşeniyorum onda da. :)
  3. Has4nGodEx

Bizim hocalar kamera açmazsanız sözlünüzü düşük veririm diyor. 🤗
  4. Has4nGodEx

İnternette net bir bilgi bulamadım. Sınava girmiyorum. Sözlüler verilecek mi bana 2. dönem?
  5. Has4nGodEx

LGS' ye Son 21 Gün!!

Geçen sene girip çıktı(m). 470 Puan 0,9 Dilim. Ama özeldeyim xd.
  6. Has4nGodEx

Yazılıların İptali Kesinleşiyor

@Mehmet Yılmaz bilir onu. Ama kimseye hakaret etme hakkın yok. Bunu da kenara iliştireyim.
  7. Has4nGodEx

Yazılıların İptali Kesinleşiyor

Tam 22 yaşında birinin paylaşacağı bir mesaj.(!) Burası instagram değil uyandırayım.
  8. Has4nGodEx

Öğretmen Suçlu mu?..

Ne diyim gülüm? Atarsa atar atmazsa başka zaman atar. Adamın öğrencisi bir şey diyemezsin. Şaka bi yana bilmiyorum diyip dersin sesini de kapatabilirmiş. EDİT: Ama yasalar önünde öğrenci haklı. :D
  9. Has4nGodEx

Öğretmen Suçlu mu?..

Hiç bir öğretmen öğrenciyi eğitimden mahrum bırakamaz. Bu yüz yüzeyken sınıftan atma da dahil. Bu zaten yasal bir suçtur. Öğretmene dava açılırsa öğretmen meslekten men bile edilebilir. Ancak bu çok vicdansızca ve öğretmenin mesleğinden olması bu kadar küçük bir olaya bağlanmamalıdır. Yine...
  10. Has4nGodEx

Liseler için 3.sınavlar Planlanıyor

Aaaa bu ben. Sağ en arkada yatıyom derslerde.
  11. Has4nGodEx

İşte Yüz Yüze Eğitimin Zararları! Korona Olmuş Olabilirim!

Trajikomik sınıfın 1/4 ü Korona olmuş. Ama 2. sınavlar.....
  12. Has4nGodEx

İşte Yüz Yüze Eğitimin Zararları! Korona Olmuş Olabilirim!

20 kişilik sınıfta 1.5 haftadır okula gidiyoruz. 3 kişinin babası 2 öğrenci korona oldu. o.O2 Şuan okula gelen 15 kişiyiz. :D
  13. Has4nGodEx

Lgs tavsiyeler ?????

Ben günde maks 1 saat bakıyordum. Ama ben çok abartı çalışıyodum o.O2
  14. Has4nGodEx

Lgs tavsiyeler ?????

:D? Güzel tavsiye (!) EDİT: Ben deneme çözmeni öneririm. Ve MEB örnek sorular çıkarmıştı. Onlara da bak. Ben geçen sene girdim. (460 Puan 1.12 Yüzdelik)
  15. Has4nGodEx

9. sınıf Matematik soru bankası önerileri

Aynı öneriyi ben de yapacaktım
  16. Has4nGodEx

Sınavların durumu ne ? kafam karıştı.

Öğretmeniniz ne dediyse odur. Ben bilemem. :)
  17. Has4nGodEx

Lise Sınavları ertelenirmi?

Bu akşamki kabine toplantısında her şey belli olacak. EDİT: ABO Silver olmuşam Nuri babacuğum.
  18. Has4nGodEx

Sınavların durumu ne ? kafam karıştı.

19:30 da kabine toplantısı açıklaması olacak. Oradaki sonuç önemli. Şimdilik sadece bugünkü sınavınızın ileriki bir tarihe ertelendi.
  19. Has4nGodEx

İlk sınavımı oldum !

Kanaat diyeceğim maks 15p ama mübarek sizin hocalarda da ne kanaat varmış. Helal olsun :)
  20. Has4nGodEx

İlk sınavımı oldum !

Vallaha neresiyse orası bana da söyleyin ben de gideyim. Ben okula 15K para veriyorum. %90 burs ile bir de.
Top Bottom