Knutiii 80+ Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 152 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Mustafa Mert İlgilendiği Kategoriler Kitaplar-Oyunlar 25 Aralık 2021 #1 fizik ve kimyam o kadar iyi değil kolay-orta arası bir kitap önerisi lazım
knozhupgrade 80+ Bronze Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 636 25 Aralık 2021 #2 Bilgi Sarmal başlangıç için öneriliyor. Youtube da inceleme videoları oluyor, sorulara bir göz at istersen.
Bilgi Sarmal başlangıç için öneriliyor. Youtube da inceleme videoları oluyor, sorulara bir göz at istersen.
Knutiii 80+ Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 152 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Mustafa Mert İlgilendiği Kategoriler Kitaplar-Oyunlar 26 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 islamicprof yazmış: Bilgi Sarmal başlangıç için öneriliyor. Youtube da inceleme videoları oluyor, sorulara bir göz at istersen. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim
islamicprof yazmış: Bilgi Sarmal başlangıç için öneriliyor. Youtube da inceleme videoları oluyor, sorulara bir göz at istersen. Devamı için tıklayın... teşekkür ederim
Has4nGodEx 80+ Silver Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 2,506 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,861 Konum Olduğu Yer İsim Hasan Acar 26 Aralık 2021 #4 Fizik için Bilgi Sarmalı kullanıyorum ve çok fazla önerilen bi kitaptı. Kimya için palme kullanıyorum ama pek memnun değilim. Basitten zora doğru giden Orbital de var. Onu da kullanıyorum memnunum.
Fizik için Bilgi Sarmalı kullanıyorum ve çok fazla önerilen bi kitaptı. Kimya için palme kullanıyorum ama pek memnun değilim. Basitten zora doğru giden Orbital de var. Onu da kullanıyorum memnunum.