Öğretmen Suçlu mu?..

@Has4nGodEx Neden kızgın attığını güzelce açıklar mısın?
Hiç bir öğretmen öğrenciyi eğitimden mahrum bırakamaz. Bu yüz yüzeyken sınıftan atma da dahil. Bu zaten yasal bir suçtur. Öğretmene dava açılırsa öğretmen meslekten men bile edilebilir. Ancak bu çok vicdansızca ve öğretmenin mesleğinden olması bu kadar küçük bir olaya bağlanmamalıdır. Yine dediğim gibi eğitimden mahrum etmek hiç bir öğretmenin hakkı değil.

Öğrenci ingilizceyi bilmiyor olabilir. Kendimden örnek vereyim. LGS de yüzde 0.8 lik dilime girdim. Ama şuan ingilizce seviyem sadece oyunda "one long and one more short" diyebilecek kadar.

Hiç bir öğretmen öğrenciyi eğitimden mahrum bırakamaz. Bu yüz yüzeyken sınıftan atma da dahil. Bu zaten yasal bir suçtur. Öğretmene dava açılırsa öğretmen meslekten men bile edilebilir. Ancak bu çok vicdansızca ve öğretmenin mesleğinden olması bu kadar küçük bir olaya bağlanmamalıdır. Yine dediğim gibi eğitimden mahrum etmek hiç bir öğretmenin hakkı değil.

Öğrenci ingilizceyi bilmiyor olabilir. Kendimden örnek vereyim. LGS de yüzde 0.8 lik dilime girdim. Ama şuan ingilizce seviyem sadece oyunda "one long and one more short" diyebilecek kadar.
İyi güzel de, bilmiyor diye atmamış ki? Cevap vermiyor diye atmış ki haklı. Sen o kadar ders anlatıyorsun gelmiş öğrencin mikrofon açıp cevap vermiyor, "bilmiyorum" bile diyemiyor.

cevap vermese bile atmaya hakkı yok zaten diyoruz sana burada yasalardan bahsediyorum kanka Anayasanın 42.Maddesinde şöyle der; Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz Dikkatli oku bak anayasa
O zaman öğrenim gören kişi de öğrenim veren kişiye cevap verecek kardeşim.

İyi güzel de, bilmiyor diye atmamış ki? Cevap vermiyor diye atmış ki haklı. Sen o kadar ders anlatıyorsun gelmiş öğrencin mikrofon açıp cevap vermiyor, "bilmiyorum" bile diyemiyor.
Ne diyim gülüm? Atarsa atar atmazsa başka zaman atar. Adamın öğrencisi bir şey diyemezsin.

Şaka bi yana bilmiyorum diyip dersin sesini de kapatabilirmiş.

EDİT: Ama yasalar önünde öğrenci haklı. :D

Hoca atar tabi derse katılmıyorsun diye düşünür ama bilmediğin için kızması etik değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,761
Üyeler
186,940
Son üye
Erdem0808
Geri