Neler Yeni

Öğretmen Suçlu mu?..

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Hoca sana kaç kere söylemiş gruptan yazın diye. Kızmış olabilir.
Kızmış olabilir ama öğrenciyi böyle azarlayarak pişman edip dersten soğutuyorlar.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
@Has4nGodEx Neden kızgın attığını güzelce açıklar mısın?
Hiç bir öğretmen öğrenciyi eğitimden mahrum bırakamaz. Bu yüz yüzeyken sınıftan atma da dahil. Bu zaten yasal bir suçtur. Öğretmene dava açılırsa öğretmen meslekten men bile edilebilir. Ancak bu çok vicdansızca ve öğretmenin mesleğinden olması bu kadar küçük bir olaya bağlanmamalıdır. Yine dediğim gibi eğitimden mahrum etmek hiç bir öğretmenin hakkı değil.

Öğrenci ingilizceyi bilmiyor olabilir. Kendimden örnek vereyim. LGS de yüzde 0.8 lik dilime girdim. Ama şuan ingilizce seviyem sadece oyunda "one long and one more short" diyebilecek kadar.

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Sende hocanın dediklerini yapıp onu kızdırmazsan sana kızmaz ve dersten soğumazsın.
Peki bunu düzgün bir dille anlatmak varken niye kabaca konuşuyor?

Jaja50

80+ Silver
Hiç bir öğretmen öğrenciyi eğitimden mahrum bırakamaz. Bu yüz yüzeyken sınıftan atma da dahil. Bu zaten yasal bir suçtur. Öğretmene dava açılırsa öğretmen meslekten men bile edilebilir. Ancak bu çok vicdansızca ve öğretmenin mesleğinden olması bu kadar küçük bir olaya bağlanmamalıdır. Yine dediğim gibi eğitimden mahrum etmek hiç bir öğretmenin hakkı değil.

Öğrenci ingilizceyi bilmiyor olabilir. Kendimden örnek vereyim. LGS de yüzde 0.8 lik dilime girdim. Ama şuan ingilizce seviyem sadece oyunda "one long and one more short" diyebilecek kadar.
İyi güzel de, bilmiyor diye atmamış ki? Cevap vermiyor diye atmış ki haklı. Sen o kadar ders anlatıyorsun gelmiş öğrencin mikrofon açıp cevap vermiyor, "bilmiyorum" bile diyemiyor.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,943
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
cevap vermese bile atmaya hakkı yok zaten diyoruz sana burada yasalardan bahsediyorum kanka Anayasanın 42.Maddesinde şöyle der; Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz Dikkatli oku bak anayasa
O zaman öğrenim gören kişi de öğrenim veren kişiye cevap verecek kardeşim.

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
İyi güzel de, bilmiyor diye atmamış ki? Cevap vermiyor diye atmış ki haklı. Sen o kadar ders anlatıyorsun gelmiş öğrencin mikrofon açıp cevap vermiyor, "bilmiyorum" bile diyemiyor.
Ne diyim gülüm? Atarsa atar atmazsa başka zaman atar. Adamın öğrencisi bir şey diyemezsin.

Şaka bi yana bilmiyorum diyip dersin sesini de kapatabilirmiş.

EDİT: Ama yasalar önünde öğrenci haklı. :D

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hoca atar tabi derse katılmıyorsun diye düşünür ama bilmediğin için kızması etik değil

Top Bottom