emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
doğruÖğrencilerin fikrini belirtemediği bir ülkede ne yapabilirim ki.
doğruÖğrencilerin fikrini belirtemediği bir ülkede ne yapabilirim ki.
Sende hocanın dediklerini yapıp onu kızdırmazsan sana kızmaz ve dersten soğumazsın.Kızmış olabilir ama öğrenciyi bin pişman edip dersten soğutuyorlar.
aynen öyleKızmış olabilir ama öğrenciyi böyle azarlayarak pişman edip dersten soğutuyorlar.
Hiç bir öğretmen öğrenciyi eğitimden mahrum bırakamaz. Bu yüz yüzeyken sınıftan atma da dahil. Bu zaten yasal bir suçtur. Öğretmene dava açılırsa öğretmen meslekten men bile edilebilir. Ancak bu çok vicdansızca ve öğretmenin mesleğinden olması bu kadar küçük bir olaya bağlanmamalıdır. Yine dediğim gibi eğitimden mahrum etmek hiç bir öğretmenin hakkı değil.@Has4nGodEx Neden kızgın attığını güzelce açıklar mısın?
İyi güzel de, bilmiyor diye atmamış ki? Cevap vermiyor diye atmış ki haklı. Sen o kadar ders anlatıyorsun gelmiş öğrencin mikrofon açıp cevap vermiyor, "bilmiyorum" bile diyemiyor.Hiç bir öğretmen öğrenciyi eğitimden mahrum bırakamaz. Bu yüz yüzeyken sınıftan atma da dahil. Bu zaten yasal bir suçtur. Öğretmene dava açılırsa öğretmen meslekten men bile edilebilir. Ancak bu çok vicdansızca ve öğretmenin mesleğinden olması bu kadar küçük bir olaya bağlanmamalıdır. Yine dediğim gibi eğitimden mahrum etmek hiç bir öğretmenin hakkı değil.
Öğrenci ingilizceyi bilmiyor olabilir. Kendimden örnek vereyim. LGS de yüzde 0.8 lik dilime girdim. Ama şuan ingilizce seviyem sadece oyunda "one long and one more short" diyebilecek kadar.
Çünkü kaç kere söylediği şeyi yine yapmayınca kızmış. O da bir insan.Peki bunu düzgün bir dille anlatmak varken niye kabaca konuşuyor?
taha cığım şimdi ne yapacaksın ?Peki bunu düzgün bir dille anlatmak varken niye kabaca konuşuyor?
O zaman öğrenim gören kişi de öğrenim veren kişiye cevap verecek kardeşim.cevap vermese bile atmaya hakkı yok zaten diyoruz sana burada yasalardan bahsediyorum kanka Anayasanın 42.Maddesinde şöyle der; Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz Dikkatli oku bak anayasa
Öyle bir yasa yok vermek zorunda değil hocanın hakkıda yok hoca suçlu .O zaman öğrenim gören kişi de öğrenim veren kişiye cevap verecek kardeşim.
Ne diyim gülüm? Atarsa atar atmazsa başka zaman atar. Adamın öğrencisi bir şey diyemezsin.İyi güzel de, bilmiyor diye atmamış ki? Cevap vermiyor diye atmış ki haklı. Sen o kadar ders anlatıyorsun gelmiş öğrencin mikrofon açıp cevap vermiyor, "bilmiyorum" bile diyemiyor.