SencerSof
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 440
Markasını bilen var mı neyin nesi bu satıcıda bilmiyor ve çok ucuz geldi 1k ya kasa mı olur hemde böyle beyaz falan
Hocam açıkçası şuan kasaya bütçe yok işlemci aldım anakartda yarın alıcam bunların bütçesini bile zor çıkardım Uzay sistem toplucam. Kasa en sonki iş şuan bakınıyorken denk geldim öyleSisteminiz nedir? Ek olarak bütçeniz en fazla kaç olabilir? Çok fazla kasa inceledim bu sıralar, belki daha mantıklı bir önerim olur.
Yok hocam ya henüz kasa almiyim SSD ram ekran kartı eksik öncelik onlar. 3 bine corsiar vangance 16gb 3200mhz ram var bu arkadaşta 3500 ama 3 olur diyor sizce böyle 16 alıp ileride 32 yapmak mı yoksa 8x2 böyle bi sisteme yeter miYani elden alacaksan, temizse, bütçe buysa, indir 900 1000e al
Hocam olaysız isimsiz p** dencek türde bi kasa buna bu parayı verme Al aynısı buda ne olduğu belli değil 1200tl en azından evine kadar gelir beğenemdinmi iade edersin akakçeden bak bunuın gibi bu tarz birsürü kasa var 1000tl den 2000tl ye kadar gidiyo ortalaması 1500tl civarı baya var
Markasını bilen var mı neyin nesi bu satıcıda bilmiyor ve çok ucuz geldi 1k ya kasa mı olur hemde böyle beyaz falan