Arama sonuçları: *

1. James Gg

PDF Kitap Çıkarmak Mantıklı mı?

İstanbul'dan almıştım bende arkalı önlü 30 krş felandı eskiden kargoyla alıcaksan önerim vivacopy instada vs var
  2. James Gg

YKS- TYT ve AYT hakkında bilgisi olan var mı?

Doğru
  3. James Gg

Geometri Konu Anlatım Önerisi

Kenan kera pişman etmez hocam h.o , çöp okul açıldı yine ama calismaya devam 😦
  4. James Gg

Geometri Konu Anlatım Önerisi

Bro beni hatırlarsın sene başında boş bırakıyordum geometriyi şuan 6-2 7-1 Kenan kara ve merkeze teğet geometri izliyorum ara sıra
  5. James Gg

Bu yaştan sonra tıp okunur mu?

Muhtemelen okumakdır hocam her türlü kazanırsın 20-30k ile tabi hedefin büyük kent ise 5k altı hep 1712223169 Bir sürü mühendis var hocam ülkede çoğu işsiz.d
  6. James Gg

Bu yaştan sonra tıp okunur mu?

Ben anladım tek seferde bence sende sorun var hocam
  7. James Gg

Matematikteki 5 puan 2 saatlik derslerdeki kaç puana eşit

6.5=2.x x=15 1712151453 Adam muhtemelen 10 yıl önce mezun oldu katsayı terimini bilmeyen kimse anlamaz bunu zaten .d
  8. James Gg

Öğretmen kitapta anlatılmayan şeyi sınavda sorabilir mi?

Sorabilir Allah'tan bizde soruları veriyor aslan hocam
  9. James Gg

11. sınıfta sınıfta kalma

Edebiyat kalırsan sorumluk sınavına giriyorsun liseyi bitiren ilmek için 1711710477 Harbi gram bişey yaptıkları yok ne bilinçlendirme ne bişey ayda yılda bir sınıf hocalarıyla konuşuyorlar
  10. James Gg

Ders İçin Kulak Tıkacı Önerisi

Bomboş okul hapishaneden farksız. Senin gittiğin okul kabataş erkek felan sanırım hocam mahalledeki ortalamayla alan liseleri bir gezip görmeni isterim. 1710654027 Benim okulum 4 saat civarı sürüyor ben ona bile dayanamıyorum yani tek dinlediğim ders matematik oda hocayı seviyorum diye diğerleri...
  11. James Gg

Hukuk vs işletme fak. Bölümleri

Gün geçtikçe bölümler çökmeye başlıyor ben seneye giricem bakalım ne olucak...
  12. James Gg

YKS İçin Olmazsa Olmaz Kitap Önerileriniz

Hocam apotemi sistemler en kötü biyoloji kitabıdır hangi sene bu kadar zor soru çıktı? Bı sindirim sistemi bakayım dedim bakmaz olaydım 1710219231 Ayrıca 345 ayt fizik sınava en yakın kitap 3d bende varda seneye bakarım ona
  13. James Gg

Msü sinavi kopya muamelesi şüphesi

Sıkıntı olmaz bence direk alırlardı kağıdı zaten sınav anında
  14. James Gg

Antalya -İsparta gezisine gidilir mi sizce ?

Bu daha mantıklı hocam 3-5 saat orda awm felan hezicez vacgecti. Sen oraya bırakıp salıyorlar bizi otobüsle gitsek daha iyi yanu
  15. James Gg

Teşekkürler beyler bizim sınıfa gelmeden 100 kişiye felan sormuşlardı 30 kişi civarı ismini yazdırmıştı talep çoktu yani maddi olarak dediğiniz gibi 500₺ hiç bişey değil ama takılabilecek birileri olması lazım arkadaşlarla yarın bir konuşalım
  16. James Gg

2 zıt fikir bir arada işte .d küçükken gittim eğirdir gölüne vs düğün için ama üniversiteyi merak ediyorum yani herkes kötü diyor fakat tıp ve diş hekimliği bölümü baya ünlü 1709548658 3-4 kişi gelirse benle giderim muhtemelen
  17. James Gg

Bende ilk defa gitmeyi düşünüyorum işte.d ağalar gelse bide tek gitmem asla
  18. James Gg

Fiyatı 500₺ sabah gidip akşam donülecek bu cuma Üniversite gezisi ardından serbest bırakılıcakmışız değer mi sizce Bazıları kazı diyor bazıları uygun diyor bencrdr normal yani servis ile 100 kişinin bindiği otobüs aynı konforu veremez diye düşünüyorum biletler gidiş dönüş 250-300₺ arası yapıyor...
  19. James Gg

YKS İçin Olmazsa Olmaz Kitap Önerileriniz

Mavi testi gereksiz analtiğin 1709225074 Aga katılıyorum fene giden dershane arkadaşlarım bizle aynı saat-soru çözüyor ortalama olarak ama zor denemelerde +30 orta denemelerde +35 yapıyorlar 11.sinifa gelip tyt çalışana kadar lgsinin bu kadar önemli olduğunu anlamadım. 1709225162 Netin şuan...
  20. James Gg

Spor Lisesine Gidilirmi? İyi ve Kötü yanları nelerdir

Beden eğitimi öğretmenliğinde patlarsin muhtemelen diğer bölümleri bilmiyorum
Top Bottom