Neler Yeni

Msü sinavi kopya muamelesi şüphesi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sıkıntı olmaz bence direk alırlardı kağıdı zaten sınav anında

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
keday samur
SALON SINAV TUTANAĞI her sınav bitiminde tutulur. Tutanak senin önünde tutulmak zorunda değil veya sana bir şey imzalatmak zorunda değiller. O anda çok soru sorup itiraz etmeye kalkışıp kendini açıklamaya çalışman ses gürültü salondaki diğer adayların dikkat dağılması nedeniyle sınav süresinin bitmesi beklenebilir.

yönergeden kopyalayayım.

Sınavda kopya almaya ya da vermeye kalkışan adaylar bulunabilir. Kopya girişimi saptanan adayın elindencevap kâğıdını ve varsa kopya kanıtını alarak, Bina Sınav Sorumlusuna haber verip adayı salondan dışarıçıkarmak en doğru yoldur. Bazı durumlarda adayı salondan dışarı çıkarma yoluna gitmek sakıncalı olabilir.Karar yetkisi Salon Başkanına aittir. Ancak kopya eylemine karıştığı saptanan adayın T.C. Kimlik Numarası,adı ve soyadını Salon Sınav Tutanağına mutlaka yazınız, nasıl kopya çektiğini kısaca belirterek "Sınavıgeçersiz sayılacaktır." kaydı koyunuz.

Sınavda kural dışı davranışlarıyla sınavın düzenini bozan olursa bunların da kimlik bilgilerini olayla birlikteSalon Sınav Tutanağına yazınız ve "Sınavı geçersiz sayılacaktır." kaydı koyunuz. Bu gibilerin salondandışarı çıkarılmasını sağlayınız. Böyle durumlarda Bina Sınav Sorumlusuna haber verip yardım isteyiniz.Binalarda sınav süresince emniyet görevlileri hazır bulunacaktır.

Bu tutanak zaten tutuluyor kaç kişi girdi, girmeyenler şu, ekstradan sınavı geçersiz sayılması istenen.

Görevliler ne yaptılar ne ettiler bilmiyorum ben yönetmeliği anlattım.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
benimde gözüm hafif kaymıştı üniversite anfisinde girmiştim ben ama ayağa kalkmak harbi 2 ton beton ister umarım kopya muamelesi yapmamışlardır

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Olm benim tyt sınavında yaslı bir abla vardı sınav ortasında bitiridim gidebilir miyim dedi aw bağırarak siz ne anlatiyonuz ablaya bir sey tutturmadilarsa sanada tutturmazlar diye duaunuyom

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bu arka soğukluğu nerden geldide ayağa kalktın acaba adam tabi iptal eder ayağa kalkarsan

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
İlginç olan, 12 numara ile yanlışlarınızın da hepsinin aynı olması. Hayatın kaymış senin.
Bu kadar tesadüfe kimse inanmaz.

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
gözetmenler sınavdan sonra kamera kaydını incelemiştir kopya çekip çekmediğini karar vermişlerdir eğer kopya çektiğini düşündüyseler birkaç yıl ÖSYM sınavlarına giremezsin sınav açıklandığı zaman belli olur ama benim tahminim kopya derler

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
sana ne
Ya iyimser düşün belki iyi birisine denk geldin belki de aralarında 12 numara kopya çekmiş midir diye konuşup konuyu orada bitirmişlerdir bide sınavda nasıl ayağa kalktın hala anlamıyorum ben kelebek sisteminde gözümü kaydırmaya korkuyorum

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ahmet Unsal
Kardeşim inşallah kopya çekti muamelesi görmezsin. Görmen durumunda 2 ila 3 yıl boyunca sınavlara giriş hakkın olmayacak. ÖSYM Tarafında detaylı bakabilirsin.

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
Kardeşim inşallah kopya çekti muamelesi görmezsin. Görmen durumunda 2 ila 3 yıl boyunca sınavlara giriş hakkın olmayacak. ÖSYM Tarafında detaylı bakabilirsin.
Şimdi sonuçlar açıklandı.Sonucum gelmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,731
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom