Neler Yeni

Geometri Konu Anlatım Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
Lisede geometri ile ilgili hiçbir şeyim yok. Şu an 11'im. Video destekli konu anlatım kitabı alacam. Elimde soru bankası var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Lisede geometri ile ilgili hiçbir şeyim yok. Şu an 11'im. Video destekli konu anlatım kitabı alacam. Elimde soru bankası var.
Şuan YKS ye hazırlanıyorum. 11. Sınıftan beri 3 hoca dinledim.
1. Rehber matematik
2. Eyüp b geometri
3. Kenan kara ile geometri

Giriş seviyesindeysen pek bir bilgin yoksa rehber matematik ile başla ama biraz bilgim var orta derecedeyim diyorsan Kenan kara ile başla. Eyüp b den soru çözümü dinlemeni öneririm sorulara farklı bir bakış açısı getiriyor. Ama aralarında sıralama yapacak olsam Kenan kara sadece geometri anlatıyor ve alanında çok uzman sana çok yardımı bulunacağına eminim bundna dolayı 1. Sıraya koyarım. 2. Sıraya Eyüp b koyarım konu anlatımı olarak pek begenmesemde sorularda sana yorum yapmana yardımcı oluyor. 3. Ve son olarak rehber matematik bence kendisi giriş seviye konuyu öğretiyor ve giriş seviye soru çözüyor bana pek bir şey kattığını düşünmüyorum ama çok geride olan birisi için gayet iyi bir başlangıç olur.

Umarım bu bilgilerin yardımı dokunur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Rehber matematik
2. Eyüp b geometri

Giriş seviyesindeysen pek bir bilgin yoksa rehber matematik ile başla ama biraz bilgim var orta derecedeyim diyorsan Kenan kara ile başla. Eyüp b den soru çözümü dinlemeni öneririm sorulara farklı bir bakış açısı getiriyor. Ama aralarında sıralama yapacak olsam Kenan kara sadece geometri anlatıyor ve alanında çok uzman sana çok yardımı bulunacağına eminim bundna dolayı 1. Sıraya koyarım. 2. Sıraya Eyüp b koyarım konu anlatımı olarak pek begenmesemde sorularda sana yorum yapmana yardımcı oluyor. 3. Ve son olarak rehber matematik bence kendisi giriş seviye konuyu öğretiyor ve giriş seviye soru çözüyor bana pek bir şey kattığını düşünmüyorum ama çok geride olan birisi için gayet iyi bir başlangıç olur.

Bu sene fena çalışmıyorum trigonometri ve analitikte iyiyim. Çembere yeni geçtik ama pek anlamıyorum.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bu sene fena çalışmıyorum trigonometri ve analitikte iyiyim. Çembere yeni geçtik ama pek anlamıyorum.
Bro beni hatırlarsın sene başında boş bırakıyordum geometriyi şuan 6-2 7-1 Kenan kara ve merkeze teğet geometri izliyorum ara sıra

• Beğen

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Mustafa Yağcı geometri kitabı var 3 cilt epeyde kalın. Sınavda soru çözdürmek kaygısıyla yazılmış bir kitap değil. A dan Z ye her şeyi anlatıyor. En kolay soruda var en zorda. İçerisinde çözümlü sorular var. Kanıtlarıyla filan çözüyor. Geometriyi seviyorum, ilgimi çekiyor bana hobi gibi geliyor dersen bu kitaba bakabilirsin. Zaten 11. sınıfsın zaman sıkıntın o kadar yok. Ama yok ben sınava odaklıyım diyorsan pek sana uygun bir kitap olmayacaktır.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
İşin ilginç yani ben sınava girecem 2 ay sonra bende çemberi anlamadım:D

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,804
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Rehber matematik
2. Eyüp b geometri

Mustafa Yağcı geometri kitabı var 3 cilt epeyde kalın. Sınavda soru çözdürmek kaygısıyla yazılmış bir kitap değil. A dan Z ye her şeyi anlatıyor. En kolay soruda var en zorda. İçerisinde çözümlü sorular var. Kanıtlarıyla filan çözüyor. Geometriyi seviyorum, ilgimi çekiyor bana hobi gibi geliyor dersen bu kitaba bakabilirsin. Zaten 11. sınıfsın zaman sıkıntın o kadar yok. Ama yok ben sınava odaklıyım diyorsan pek sana uygun bir kitap olmayacaktır.
Bro beni hatırlarsın sene başında boş bırakıyordum geometriyi şuan 6-2 7-1 Kenan kara ve merkeze teğet geometri izliyorum ara sıra
Bu kitabı bayramda almıştım bugün geldi. İçeriğine de baktım iyi gibi. İnşallah anlarım artık

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
  • Beğen

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
spor eğitim goygoy konularına etiketleyebilirsiniz
orjinalin mikro orjinal tyt-ayt geo kitabı başlangıç için kesinlikle çok iyi orta ve üstsen normal normal orjinal tyt-ayt kitabı alabilirsin kendimde kullanıyorum çok iyi onun dışında çok üst düzel alıcaksan acilin üçgenler kitabı var zaten üçgenleri yaparsan çoğu şeyi yaparsın

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom