Neler Yeni

tyt ayt tarih konu anlatım kitabı önerisi yaparmısınız (sözelciyim

tyt ayt tarih konu anlatım kitabı önerisi yaparmısınız (sözelciyim)
konu anlatımını kitap yerine video izleyerek öğrenmenizi öneririm tarih seven biri olarak :D Test olarak da limit ve bilgi sarmak yayınevlerini önerebilirim. Ve sana en büyük katkıyı sağlayacak şey çıkmış soruları çözmektir mutlaka çöz.

Son düzenleme:
konu anlatımını kitap yerine video izleyerek öğrenmenizi öneririm tarih seven biri olarak :D Test olarak da limit ve bilgi sarmak yayınevlerini önerebilirim. Ve sana en büyük katkıyı sağlayacak şey çıkmış soruları çözmektir mutlaka çöz.
Ben Ramazan yetkin hocanın konu anlatım videolarını izliyorum ve onun bi kitabı var video ders notları diye kırtasiyeyede o kitabı incelediğimde bazı ünitelerde her ör Berlin antlaşması,şark meselesi fln bazı konular yok anlatmıyo o yüzden video ders notları kitabını almadım soru bankası olarak elimde tyt ayt limit soru bankası var (konu anlatım kitabı önerebilirmisin)

Ben Ramazan yetkin hocanın konu anlatım videolarını izliyorum ve onun bi kitabı var video ders notları diye kırtasiyeyede o kitabı incelediğimde bazı ünitelerde her ör Berlin antlaşması,şark meselesi fln bazı konular yok anlatmıyo o yüzden video ders notları kitabını almadım soru bankası olarak elimde tyt ayt limit soru bankası var (konu anlatım kitabı önerebilirmisin)
konu anlatımlı kitap olarak önerebileceğim güzel yayınevi yok (tarih dersi için). Ya el kitabı alacaksın ya da video izleyerek öğreneceksin. Tarih dersine ilgin yoksa gerçekten sıkılırsın konu anlatımlı kitaptan onu diyeyim sana. Videolar en azından ham ve pratik bilgi içeriyor, detaydan arındırılmış ve öğrenmen gerekeni öğretiyor. Videoları izledikten sonra da elindeki limitten veya güzel bir yayınevinin kitabından öğrendiğin konunun testini çözeceksin bu kadar. Fazla soru çözüyorsan bir yerden sonra makineye bağlıyorsun zaten okumana bile gerek kalmıyor seri seri çözüyorsun.

Test olarak bilgi sarmal olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,255
Üyeler
173,158
Son üye
Lysoth
Geri