Tyt bitirmeden ayt ye başlamalımıyım

Mami3429

80+
Reaksiyon skoru
1
şu an ilk sene mezuna bırakışım ve dershaneye gidiyorum matematik temelimi kaynak kitap alarak halletmeye çalışıyorum ama dershanede ayt matematik dersimiz var hocam polinomları anlatıyor fonksiyonları anlattıyor. tyt daha bitirmedim ama ayt dersi görüyorum meslek lisesi mezunum ama hocanın ödevini yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum lütfen abim ya da kardeşim varsa yardımda bulunsun

öncelikle tyt bitmez sadece konuları bilirsin o var, tytyi sürekli diri tutman lazım kısaca tyt bitti aytye geçtim diyemezsin, tyt matta ilk 12 konuyu bilmeden ayt mat yapamazsın bu gayet normal. ilk önce tyt ilk 12 konuyu bitir

şu an ilk sene mezuna bırakışım ve dershaneye gidiyorum matematik temelimi kaynak kitap alarak halletmeye çalışıyorum ama dershanede ayt matematik dersimiz var hocam polinomları anlatıyor fonksiyonları anlattıyor. tyt daha bitirmedim ama ayt dersi görüyorum meslek lisesi mezunum ama hocanın ödevini yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum lütfen abim ya da kardeşim varsa yardımda bulunsun
tyt netin kaç şuanda

tyt mat ilk 12 konu bide fonksiyon bitir öyle ayt geç bence 12 konu için 0 san bıyıklı matn 10 gunde kıtabı var baya temel barış fasikülleride fonksiyon icin temel kaynak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,409
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri