Arama sonuçları: *

• Users: Kayrae
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Kayrae

Önü en açık mühendislik

kesinlikle hocam belirli bir yerden sonra mühendislik yazlmamalı diye düşünüyorum tabi herkesin hayali hedefi farklıdır ona da saygı duyarım 1725223780 staj işi nasıldı hocam bulmak kolay mı oldu zorladı mı
  2. Kayrae

Önü en açık mühendislik

keisnlikle hocam Sivaslı olarak sivası saymıyorum hukuk konusunda da dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Makine mühendisliği mi okuyorsunuz
  3. Kayrae

Önü en açık mühendislik

Türkiyeyi kastediyorum hocam yeni sektör diye gebze teknik 4 senelik esogü 3-4 senelik sivas 2-3 senelik necmettin erbakan 14 senelik erciyes 12 senelik Türk Hava Kurumu 14 eskişehir teknik bu sene açıldı birde İTU var ki en iyisi o eski. Sizin de dediğiniz gibi bi seviyeden sonraki sıralamalara...
  4. Kayrae

Önü en açık mühendislik

hocam kaç yerde uçak mühendisliği bölümü var bakar mısın :D adım başı bilgisayar mühendisi var bu ülkede % kaçı iş bulabiliyor? Uçak mühendisliği yeni ve cok hızlı yükselen bir sektör ve uçak mühendisleri sadece uçakla ilgili sektörlerde çalışmıyor iş imkanı oldukça fazla
  5. Kayrae

Önü en açık mühendislik

hocam her yer ee ve bilgisayarcı oldu iş bulmak artık o bölümler için zor olduğunu düşünüyorum mühendisliğin şu anda Türkiyede önü en açık bölümün uçak mühendisliği olduğunu düşünüyorum
  6. Kayrae

Yatay Geçiş Yapabilir miyim?

1. sınıfı bitirdiğimde şu anki yks sonucuma bu seneye göre mi o senenin taban puanına göre mi bakılacak
  7. Kayrae

yks sonuçlarını kullanmak isteyenler için nasıl bi sistem oluyor
  8. Kayrae

Merhabalar esogü uçak mühendisliğine yerleştim ve bu sene eskişehir teknikte yeni uçak mühendisliği açıldı bende daha yeni olduğu için sıralamaları esogü sıralamasından daha kötü olur diye düşnüüyodum fakat öyle olmamış herhalde kesinliği olmamakla birlikte etü 19k ile esogü 22k ile kapatmış ben...
  9. Kayrae

YKS'de İyi Yapan Yazın Ne Yaptı?

hocam eskişehir nasıl esogü yazdım bende
  10. Kayrae

Matematik Fasikul Önerisi

apotemi LTİ çözdüm son derece iyi trigosunu yarılamıstım tam bitirmedim ama o da çok iyi. Bence fasikül olarak apotemi soru bankası olarak barış iyi olabilir (eyüpb de alternatif)
  11. Kayrae

Sınavları yetiştirebilir miyim?

9. sınıf ilk dönem konuları kolaydı rahat halledersin
  12. Kayrae

Okula gitmeli miyim?

nasıl başka okula gönderiyor nasıl kayıt siliyor? Öyle bir şey var mı?
  13. Kayrae

Viraja hızlı giren aracın savrulması eylemsizliktenmi kaynaklanır?

ben eylemsizlik ortak özelliktir diye biliyordum yanlış biliyormuşum. Cevabı ise sonra yazarım bilmiyorum şu anlık
  14. Kayrae

hocam, bence 3 yanlış 1 doğru ama 2 den emin değilim
  15. Kayrae

Merhaba, soru başlıkta seçenekler ise şunlar; Dengelenmiş kuvvetlerin etkisindeki cismin kütlesine eylemsizlik kütlesi denir. II. Viraja hızlı giren aracın savrulması eylemsizlikten kaynaklanır. III. Eylemsizlik, maddeler için ayırt edici özelliktir. hangileri doğru
  16. Kayrae

9.Sınıf Matematik Kaynak Önerisi

yok hocam çok iyi matematiğim
  17. Kayrae

Evet, çapı her yerde duyuyorum onu almayı düşünüyorum
  18. Kayrae

Merhaba, soru başlıkta zor bir şey olursa sevinirim
  19. Kayrae

Köklü ifadeler ile ilgili acil yardım

lan o isimle pp ne :D
  20. Kayrae

Sizce çalışmaya devam etmeli miyim?

bence o dediğin sadece yazılı için geçerli (: 12. sınıftaki sınavda ne yapacak? Bence bırakma çünkü hem yazılıya çalışmış olursun hem de 12. sınıf olunca 11. sınıf konularından biraz yük azalır
Top Bottom