korona vakalı çok artıyor ilk hafta okula gittim ve çok az kişi kurallara uyuyordu bir haftadır okula gitmiyorum cuma günü müdür yardımcısı gelmiyorsa kaydını başka yere aldıracağız demiş sizce ne yapmalıym?
git hocam yapcak bir şey yok eğer sınıfında biri korona olursa gitmezsinkorona vakalı çok artıyor ilk hafta okula gittim ve çok az kişi kurallara uyuyordu bir haftadır okula gitmiyorum cuma günü müdür yardımcısı gelmiyorsa kaydını başka yere aldıracağız demiş sizce ne yapmalıym?
kimse kurallara uymuyor hocam gidip top oyniyorlar terli terli aynı maskeyle gün boyu dolaşıyorlardaha az önce sınıftan bir arkadaş korona oldugunu söyledi belki bizde goronayız bakacaz
bir hafta rapor aldım ve hemen kaydını sileceğiz vs. demeye başlamışlarGidin, artık eğitimden her uzak kaldığımız an alehimize işliyor.
Kafasına göre kayıt silemez hocambir hafta rapor aldım ve hemen kaydını sileceğiz vs. demeye başlamışlar
2 hafta daha dayan kapatilacak zatenkorona vakalı çok artıyor ilk hafta okula gittim ve çok az kişi kurallara uyuyordu bir haftadır okula gitmiyorum cuma günü müdür yardımcısı gelmiyorsa kaydını başka yere aldıracağız demiş sizce ne yapmalıym?
ya ne bileyim ben okula minibüsler ile gidip geliyorum yaşadığım yerde okul var ama farklı bir ilçedeki okulu tercih ediyorum o yüzden hafif bir tırstım açıkcasıKafasına göre kayıt silemez hocam
Valla hocam sen farklı bir okula gidiyorsan kaydın niye eski okulundaya ne bileyim ben okula minibüsler ile gidip geliyorum yaşadığım yerde okul var ama farklı bir ilçedeki okulu tercih ediyorum o yüzden hafif bir tırstım açıkcası