E Eytmen 80+ Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 236 Dahası Reaksiyon skoru 86 İsim Mehmet Eymen 20 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Yvşlagaçtanealıyon yazmış: Valla hocam sen farklı bir okula gidiyorsan kaydın niye eski okulunda Devamı için tıklayın... hayır öyle değil ben bir köyde yaşıyorum ve yaşadığım yerde hiç okumadım ilk okuldan beri kuyucak ilçesine gidiyorum yamalak köyünde yaşıyorum
Yvşlagaçtanealıyon yazmış: Valla hocam sen farklı bir okula gidiyorsan kaydın niye eski okulunda Devamı için tıklayın... hayır öyle değil ben bir köyde yaşıyorum ve yaşadığım yerde hiç okumadım ilk okuldan beri kuyucak ilçesine gidiyorum yamalak köyünde yaşıyorum
Y yerçileği 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,542 20 Eylül 2021 #15 Eytmen yazmış: hayır öyle değil ben bir köyde yaşıyorum ve yaşadığım yerde hiç okumadım ilk okuldan beri kuyucak ilçesine gidiyorum yamalak köyünde yaşıyorum Devamı için tıklayın... kendi kararına göre nakil silemez benim bildiğim mebi arayıp sora bilirsin bana kalırsa eskisi gibi kademeli olarak okullar açık kalcak 8-12ler azalmaya başlayınca hafif hafif açıcaklar (tahmin)
Eytmen yazmış: hayır öyle değil ben bir köyde yaşıyorum ve yaşadığım yerde hiç okumadım ilk okuldan beri kuyucak ilçesine gidiyorum yamalak köyünde yaşıyorum Devamı için tıklayın... kendi kararına göre nakil silemez benim bildiğim mebi arayıp sora bilirsin bana kalırsa eskisi gibi kademeli olarak okullar açık kalcak 8-12ler azalmaya başlayınca hafif hafif açıcaklar (tahmin)