Neler Yeni

Sınavları yetiştirebilir miyim?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
9.Sınıfım 2 Kasımdan itibaren sınavlar başlıyo ilki matematik 9 sınavım var yetiştirebilirmiyim?
Şimdi matematikten başlıyorum

equinoxx

80+ Bronze
Çalışırsanız neden olmasın? Anlamadığım şey tamam burası bir forum ama sınavlarına yetişip yetişemeyeceğini neden buraya soruyorsun? Kimisi yetişir kimisi yetişemez. Bunları dert etme. Buraya girip soracağına çalış.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
fazla konu yok ama diğer derslerde var sonuçta . sıfırdan zor ,ama dersleri dinlediysen ve önceden biraz baktıysan halledersin . ilkokuldaki gibi çalışmadan 100 alınmıyo . (10.sınıfım baya batırdım ben , bu hafta başladı bizim)

Liberal Kenobi

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynı durumda sayılırım 10 günde biseyler yapmamız lazım
bide ben bu haftasonu annemdeyim nasıl olcak bilmiyorum:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalışırsanız neden olmasın? Anlamadığım şey tamam burası bir forum ama sınavlarına yetişip yetişemeyeceğini neden buraya soruyorsun? Kimisi yetişir kimisi yetişemez. Bunları dert etme. Buraya girip soracağına çalış.
fazla konu yok ama diğer derslerde var sonuçta . sıfırdan zor ,ama dersleri dinlediysen ve önceden biraz baktıysan halledersin . ilkokuldaki gibi çalışmadan 100 alınmıyo . (10.sınıfım baya batırdım ben , bu hafta başladı bizim)
Mesela matematiğe kaç gün ayırayım veya kaç saat?

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra

9. sınıf ilk dönem konuları kolaydı rahat halledersin

equinoxx

80+ Bronze

Genel düşün, günde uyku yemek vb temel ihtiyaçlarını düştükten sonra 10 saatin kaldı diyelim. Bunu saatlere böl. Gün gün çalışman daha iyi olur. Okuldaki gibi yap 1 saat çalış, 15 dk mola ver. Böylelikle zihnin rahatladığı gibi kafanda dinç olur. Ortalama bir ders için 5 saat çalışma bence yeterli. Bu da molalarınla 6.5 saat yapar. Kalan vaktini de oyun dizi kitap vb aktivitelerle değerlendir.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
hiç bir dersi son güne birakma az da olsa 1 konu bitir her derstten .
ne kadar çalışacağın sana kalmış o çalışma performansına bağlı . Birde sana tavsiye Tonguç falan izleme , REHBER MATEMATİK izleyebilirisn konuyu anlamak için, sonra test ile kesin pekiştir . video izleyerek sınava girme .

equinoxx

80+ Bronze
Genel düşün, günde uyku yemek vb temel ihtiyaçlarını düştükten sonra 10 saatin kaldı diyelim. Bunu saatlere böl. Gün gün çalışman daha iyi olur. Okuldaki gibi yap 1 saat çalış, 15 dk mola ver. Böylelikle zihnin rahatladığı gibi kafanda dinç olur. Ortalama bir ders için 5 saat çalışma bence yeterli. Bu da molalarınla 6.5 saat yapar. Kalan vaktini de oyun dizi kitap vb aktivitelerle değerlendir.
Bu saat dilimi seviyene göre. Kendi seviyeni kendin ölç. Neyi yapıp neyi yapamadığını kavra ve onun üstüne düş.

Liberal Kenobi

80+ Bronze
okuldan sonra bana kalan vakit 8 saat ha eğer sadece bir ders için 6.5 saat ise yapılır ama 8 saatin 6.5 saatini derse ayırmam mümkün değil

equinoxx

80+ Bronze
okuldan sonra bana kalan vakit 8 saat ha eğer sadece bir ders için 6.5 saat ise yapılır ama 8 saatin 6.5 saatini derse ayırmam mümkün değil
Okul, yemek, duş vb tüm ihtiyaçlarını giderdikten sonra kalan saate göre hareket edeceksin o zaman. Sınav haftan yaklaştığı için kamp yapıp telefondan bile uzak duracaksın. Emin ol senin için en iyisi.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Çok rahat yetişir. Fazla konu yok. Derse az baktıysan konu tekrarı yapman bile yetiyor. Okulda tüm ders uyuyup sağa sola baktıysan o senin problemin. İlk konular basit matematikte mantık falan var yaparsın. Oyle korkulacak bişi değil sınava kadar matematiğe günde 30dk baksan 80 rahat alırsın.

Ya yok telefondan uzak durayım pc de vakit harcamayım gibi hurafelere inanma. Ders çalıştığın sürece istediğini yapmakta ozgürsün. tabii ki abartmak seni geriye iter. Pc de 2 saat vakit geçirmek senin sınavından 30 almana sebep değil çalışmaman sebep olur.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
9.Sınıfım 2 Kasımdan itibaren sınavlar başlıyo ilki matematik 9 sınavım var yetiştirebilirmiyim?
Şimdi matematikten başlıyorum
benim kardeşimde dokuz o kadar da zor konular yok gibi az çalışsan yaparsın

Top Bottom