Arama sonuçları: *

• Users: Klanta
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. K

Askerlikmi polislikmi?

Askeri liseye darbe sebebi ile girememiş.(kazandım fakat kapatıldığı için giremedim :/ ) Fakat askeriden bir çok arkadaşı olan ve babası emekli polis olan bendeniz asla tavsiye etmiyorum. İşin hep güzel tarafları lanse ediliyor. Fakat gerçekten çok ağır 2 meslek. Polis olursan ailene zaman...
  2. K

Msü Sinavi İle İlgi̇li̇ Bi̇lgi̇si̇ Olan Var Mi

Ben şahsen askeri liseye gitmek için girmiştim. Önce gözüne bir damla sıkıyorlardı..Bulanık görüyordun bir süre. Sonra test falan yapıyorlardı. En yakkın arkadaşımın gözünde solucan hastalığı çıkmıştı ve elenmişti...Lise için çok fazla elenme opsiyonu mevcut(idi kapanmadan önce) fakat üniversite...
  3. K

Coğrafya ve Felsefe sorusu

Felsefe sorusunu ben C yapardım. Çünkü paradigma değişimi temel alıyorsa, C şıkkı ile zıt düşüyor. Bir standart'a sahip olmak, değişmeyen kurallarının olduğu anlamına gelir. Bu sebeple C.
  4. K

300 Adet Çözümlü Fonksiyon Sorusu Lazım

Aga internetten bulup, yazman daha uzun sürer. Bir günde öğrenirsin adam akıllı çalışırsan. Kendin yaparsan daha kısa sürer.
  5. K

Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği

Ben vakıf üniversitesinde elektrik elektronik okuyorum. Bölüm ingilizce hocalar da donanımlı olduktan sonra her sey sana bakıyor. Azmine, öğrenme isteğine ve yaptığın projelere göre iş bulman kolaylaşıyor. Mühendislik, özellikle bilgisayar alanında üniversiteden çok sen ön plana çıkıyorsun. Çoğu...
  6. K

İngilizce Reading,writing,listening,speaking için öneri

Hiç kasmana gerek yok. Verilen ödevleri yapıp normal yaşantında o dile maruz kalacak aktiviteler yapsan yeterli. Oyunları yabancı sunucularda oyna. Filmleri ingilizce ve ingilizce altyazılı izle. Anlaman veya anlamaman önemli değil. Öğrenmeye bak. Başta bilmediğin çok kelime olacak ama..Yapacak...
  7. K

İngilizce sıfırdan anlatan grammer kitap önerisi

Hocam arkadaşın dediği kitap güzeldir bende tavsiye ederim. Fakat bilmek için bilme. Telefonundan bilgisayarına tüm teknolojik ürünlerin dilini ingilizceye çevir ve o dile maruz kal. Belirli programlar ile yabancı insanlar ile sohbet etmeye çabala. Belirli cümle kalıplarını ezberlerken o...
  8. K

Üniversite hazırlık sınıfı tavsiye

Dersi dinleyip ödevleri yaparsan çok rahat geçer ve öğrenirsin. Geçen sene hazırlık bitirdim. Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. Hangi bölüm okuyorsan o bölümün terimlerini ezberle. Yoksa derste belirli yerlerde anlamazsın. Hocalar affetmeden ingilizce konuşup ingilizce cevaplar...
  9. K

130 GÜNDE SAYISAL 240 BİN HEDEFİ YAPILABİLİR Mİ ?

Keke içinden bile geçersin. Ben 5 ayda 560k olan sıralamayı 230k ya çektim. Sen de benden ***** olmadığın için her şekilde yaparsın. Ama çalışacaksın köpek gibi. Ben sabah 8 akşam 5 iş mesaisi gibi çalıştım. Şu an elektrik-elektronik mühendisliği hazırlık öğrencisiyim. Gerçekten emek verince...
Top Bottom