Neler Yeni

Askerlikmi polislikmi?

The Semih

80+ Gold
Askerlik daha zor, Uzman çavuşları harcıyorlar. Polis olmak daha mantıklı hem ailenle daha çok vakit ayırabiliyorsun hemde meslek daha eğlenceli.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben şuan 12.sınıfım arkadaşlar bu zamana kadar hep msü kara harp okulu istiyordum şu sıralar aklım birazda polisliğe kaydı daha sosyal bi meslek oldugu için sizce hangisi daha iyi olur çok kararsızım
Geçtiğimiz aylarda Şırnak'ta askerlik yaptım. Üs bölgesinde de bulundum. Merkezdede bulundum. Askeri hastanede de uzun süre görev aldım. Bu süre zarfında polis, jandarma, subay; en alt rütbeden en üst rütbeye kadar görme ve sohbet etme imkanım oldu. İkisini de önermem. İçeriğine fazla girmiyorum. Etik olmaz.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Görev. Ayrıca Uzmanların hepsi nöbet tutmuyor, genelde festivallerde falan tutuyorlar. Onun dışında Doğu görevinde oluyorlar.
Dostum, askerliğimi yapmış ve farklı durumlar olduğu içinde ne yaptıklarını fazlasıyla biliyorum. Orda sorumluluk ile alakalı bir mesaj vardı.

Geçtiğimiz aylarda Şırnak'ta askerlik yaptım. Üs bölgesinde de bulundum. Merkezdede bulundum. Askeri hastanede de uzun süre görev aldım. Bu süre zarfında polis, jandarma, subay; en alt rütbeden en üst rütbeye kadar görme ve sohbet etme imkanım oldu. İkisini de önermem. İçeriğine fazla girmiyorum. Etik olmaz.
Dışarıdaki birisine bunu istediğin kadar anlat, bunu girmeden anlayamayacak kişi sayısı çok fazla :)

Bura.K

80+ Silver
Dostum, askerliğimi yapmış ve farklı durumlar olduğu içinde ne yaptıklarını fazlasıyla biliyorum. Orda sorumluluk ile alakalı bir mesaj vardı.
Sorumluluk üstenemeyecek kişi zaten ne polis ne asker olur. Benim anlatmaya çalıştığım şeyi anlamadınız sanırım. Rahat etmek istiyorsa Denizi seçebilir.

Zaten şu anda Uzman Çavuşların hali ortada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Haluk Ekrem Özkaya
Ben şuan 12.sınıfım arkadaşlar bu zamana kadar hep msü kara harp okulu istiyordum şu sıralar aklım birazda polisliğe kaydı daha sosyal bi meslek oldugu için sizce hangisi daha iyi olur çok kararsızım
Cevap hiç biri :) Peder Bey 30 sene yaptı, ben son 10 senesine yetiştim, o 10 senede ne çektiğimi bir ben bir de Ailem biliyor.
25 Yaşıma geldim, babam halen polis olmamı istiyor, ki olmak istesem çok rahat olurum ancak benim farklı hedeflerim var, eğer onları gerçekleştiremezsem 30'uma kadar, belki o zaman polis olurum. Benden de sana tavsiye olsun, böyle düşün.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Beyler arka sokaklar algısından çıkalım lütfen. Belki trafik polisi olcak ne biliyonuz bide sizce hep öyle suçlar mı var?

The Semih

80+ Gold
Hocam Polis olcaksan TR de olunmaz onuda ekliyim, sebeplerini az çok biliyorsundur.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,340
İsim
Hakan
Asker
594421-651840222.jpg

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Beyler arka sokaklar algısından çıkalım lütfen. Belki trafik polisi olcak ne biliyonuz bide sizce hep öyle suçlar mı var?
Demii. Trafik polisi olup bi arabayı çeviriyorsun sonra haritadan şehir beğendiriyor :d

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak
Polislere sorsan askerler veya jandarmanın şartları daha iyi, diğer tarafa sorsan polislerin imkanı iyi derler :D Psikolojik olarak uçurum derecesinde bir fark yok.

Daha rahat şartlar istiyorsan zaten karayı önce bırakman gerekiyor. Deniz ve hava varken.
Ben rahatlığında değilim aksine ben o aksiyonu seviyorum onun için hep askerlik bana güzel geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Askerlik daha zor, Uzman çavuşları harcıyorlar. Polis olmak daha mantıklı hem ailenle daha çok vakit ayırabiliyorsun hemde meslek daha eğlenceli.
Ben uzman çavus olmıyacagım msü 4 yıllık mezunlar teğmen olarak mezun oluyor

Ama niye sürekli önermiyorsunuzki ya bilmiyorum ben böyle zorluk çekmeyi seviyorum o zorluk hoşuma gidiyor

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Askeri liseye darbe sebebi ile girememiş.(kazandım fakat kapatıldığı için giremedim :/ ) Fakat askeriden bir çok arkadaşı olan ve babası emekli polis olan bendeniz asla tavsiye etmiyorum. İşin hep güzel tarafları lanse ediliyor. Fakat gerçekten çok ağır 2 meslek. Polis olursan ailene zaman harcayamıyorsun. Eve giriş çıkış saatlerin belli olmuyor. Babam ile çocukken kaç defa dışarı çıktık hatırlamıyorum. O kadar azdır. Hep işte, hep bir olay...eylem..sorun. Askerlik ise ayrı bi muamma. Ama 2'si arasından birini seçeceğim illa diyorsan ben askeriye tarafına oy verirdim. Fakat özel bir sebebi, arzun yoksa seçilmeyecek meslekler. Bu işlerde gönüllülük esas gibi bir şey. Parası iyi eyvallah. Ama gerçek anlamda hem zaman hem canını ortaya koyuyorsun. Hayatını koyuyorsun bu mesleklerde.

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak
Cevap hiç biri :) Peder Bey 30 sene yaptı, ben son 10 senesine yetiştim, o 10 senede ne çektiğimi bir ben bir de Ailem biliyor.
25 Yaşıma geldim, babam halen polis olmamı istiyor, ki olmak istesem çok rahat olurum ancak benim farklı hedeflerim var, eğer onları gerçekleştiremezsem 30'uma kadar, belki o zaman polis olurum. Benden de sana tavsiye olsun, böyle düşün.
Bazı asker çocukları çok memnun mesela sınıf arkadaşım babasıda asker oda asker olucak çokda seviyor bazılarıda sizin gibi pek önermiyor

Hocam Polis olcaksan TR de olunmaz onuda ekliyim, sebeplerini az çok biliyorsundur.
Evet polislikden soğuma sebebim bu ama yunus polisi olmakda çok güzel geliyor bana

Subay olmayacaksan asker olma
Msüden 4 yıllık mezunlar teğmen olarak mezun oluyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,636
Son üye
liv24