Neler Yeni

Askerlikmi polislikmi?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Sercan GÖKALP
Bazı asker çocukları çok memnun mesela sınıf arkadaşım babasıda asker oda asker olucak çokda seviyor bazılarıda sizin gibi pek önermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet polislikden soğuma sebebim bu ama yunus polisi olmakda çok güzel geliyor bana

Msüden 4 yıllık mezunlar teğmen olarak mezun oluyor diye biliyorum
Evet kardeşim ama subaylıktan aşağısı sadece dert çile eğer kendine güveni olan bir Türk genciysen subay olarak bu ülkeye daha faydalı olursun

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak
Askeri liseye darbe sebebi ile girememiş.(kazandım fakat kapatıldığı için giremedim :/ ) Fakat askeriden bir çok arkadaşı olan ve babası emekli polis olan bendeniz asla tavsiye etmiyorum. İşin hep güzel tarafları lanse ediliyor. Fakat gerçekten çok ağır 2 meslek. Polis olursan ailene zaman harcayamıyorsun. Eve giriş çıkış saatlerin belli olmuyor. Babam ile çocukken kaç defa dışarı çıktık hatırlamıyorum. O kadar azdır. Hep işte, hep bir olay...eylem..sorun. Askerlik ise ayrı bi muamma. Ama 2'si arasından birini seçeceğim illa diyorsan ben askeriye tarafına oy verirdim. Fakat özel bir sebebi, arzun yoksa seçilmeyecek meslekler. Bu işlerde gönüllülük esas gibi bir şey. Parası iyi eyvallah. Ama gerçek anlamda hem zaman hem canını ortaya koyuyorsun. Hayatını koyuyorsun bu mesleklerde.
Ben asla parasında değilim bu iki mesleğide küçüklek beri çok seviyorum şu zamana kadar hep asker olucam diyordum sonra çok zor demeleri felan biraz polisliğide düşündürdü ama hala askerlik ağır basıyor benim için

Evet kardeşim ama subaylıktan aşağısı sadece dert çile eğer kendine güveni olan bir Türk genciysen subay olarak bu ülkeye daha faydalı olursun
İnşallah

GirayHan

80+ Platinum
bu sorunun cevabı kişinin karakterine yetiştirilme tarzına göre değişir.

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Askerlik zor meslek ha zorluğa dayanırım diyorsan yap. Polislik daha rahat askerliğe göre.

askerlik kanka babamda asker 25 yıldır
Jandarma mı piyade mi?

GirayHan

80+ Platinum
fazla disiplinli isen çok sosyal değilsen fazla soğukkanlı isen askerlik

daha az disiplinli isen sosyal zekan gelişmiş durumdaysa toplum psikolojisinden anlayabiliyorsan polislik

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Kendime güveniyorum ama insanlar bi tık korkutuyor (büyük ihtimalle doğru söylüyorlar içine girmeden anlamıyacgım
burdaki kimse bir şey bilmez
iki meslekte de tecrübesi olan birilerini bulabilirsen sorman daha sağlıklı olur
biz sağdan soldan gördüklerimize göre söylüyoruz işte

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak
burdaki kimse bir şey bilmez
iki meslekte de tecrübesi olan birilerini bulabilirsen sorman daha sağlıklı olur
biz sağdan soldan gördüklerimize göre söylüyoruz işte
Evet böyle kişileri bulsam çok güzel olur gerçekten

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,075
İsim
Burak Karadağ
Milli Savunma Üniversitesi'ne gir kesinlikle daha iyi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,308
İsim
Diyarhan
Bekçilik

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Ben şuan 12.sınıfım arkadaşlar bu zamana kadar hep msü kara harp okulu istiyordum şu sıralar aklım birazda polisliğe kaydı daha sosyal bi meslek oldugu için sizce hangisi daha iyi olur çok kararsızım
İki mesleğin de zorluğunu kenara alırsan maddi oalrak askerlik hem aktifken hem de emekliyken sana bir çok şekilde avantajlı olur

Top Bottom