Neler Yeni

Askerlikmi polislikmi?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
fazla disiplinli isen çok sosyal değilsen fazla soğukkanlı isen askerlik

daha az disiplinli isen sosyal zekan gelişmiş durumdaysa toplum psikolojisinden anlayabiliyorsan polislik

Bu yazdıklarının bu meslekler ile hiçbir alakası yok. Bilmiyorsanız öneride de bulunmayın arkadaşım. Dışarıdan gördüğünüz gibi değil bu meslekler. Düzen, disiplin ise askerlikmiş değilse polislikmiş güldüm:D Bu mesleklerde yiyebileceğiniz mobingin bir sınırı yok, en basitinden. Dahası var yazmak istemiyorum onları burada, araştırın.

Üniforma gerçekten güzel bir his. Dışarıya çıktığınızda bile insanların dikkatini çekmesi bakması vs. sizi çok iyi şeyler hissetirir ama içerdeki insanlar bunu önermiyorsa inanın gerçekten iyi sebepleri var.

Ek olarak bu arkadaşa şu tavsiyeyi vereyim, bir haftasonu bir büyüğünü al yakında bir birlik varsa, il/ilçe jandarma olur veya kara/hava birlik varsa o olur, bir uğrayın nöbetçi subaya fikir bilgi alın kafa denk birine gelirseniz bayağı sizi yönlendirme de yapar.

GirayHan

80+ Platinum
Bu yazdıklarının bu meslekler ile hiçbir alakası yok. Bilmiyorsanız öneride de bulunmayın arkadaşım. Dışarıdan gördüğünüz gibi değil bu meslekler. Bu mesleklerde yiyebileceğiniz mobingin bir sınırı yok, en basitinden. Dahası var yazmak istemiyorum onları burada, araştırın.

Üniforma gerçekten güzel bir his. Dışarıya çıktığınızda bile insanların dikkatini çekmesi bakması vs. sizi çok iyi şeyler hissetirir ama içerdeki insanlar bunu önermiyorsa inanın gerçekten iyi sebepleri var.

Ek olarak bu arkadaşa şu tavsiyeyi vereyim, bir haftasonu bir büyüğünü al yakında bir birlik varsa, il/ilçe jandarma olur veya kara/hava birlik varsa o olur, bir uğrayın nöbetçi komutandan fikir bilgi alın kafa denk birine gelirseniz bayağı sizi yönlendirme de yapar.
ailemde subayda var üst düzey emniyet mensubuda sen bilmiyorsan yazma arkadaşım. polisliğin sosyal zeka gerektirdiğini askerliğin disiplin gerektirdiğini bilmiyorsan sende yorum yapma.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
çok fazla arka sokaklar, emret komutanım falan izlemişsin :ROFLMAO: :ROFLMAO:

GirayHan

80+ Platinum
yazmış birde aileni al kara hava birliğine git tabi kardeşim. alırlar seni benim oğlum asker olmak istiyor içeriye bir göz atıcak dersin alırlar hey allahım ya mozambik ordusundan bahsediyorsun sanki.

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak
İki mesleğin de zorluğunu kenara alırsan maddi oalrak askerlik hem aktifken hem de emekliyken sana bir çok şekilde avantajlı olur
Ben maddiyatında değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yazdıklarının bu meslekler ile hiçbir alakası yok. Bilmiyorsanız öneride de bulunmayın arkadaşım. Dışarıdan gördüğünüz gibi değil bu meslekler. Düzen, disiplin ise askerlikmiş değilse polislikmiş güldüm:D Bu mesleklerde yiyebileceğiniz mobingin bir sınırı yok, en basitinden. Dahası var yazmak istemiyorum onları burada, araştırın.

Ek olarak bu arkadaşa şu tavsiyeyi vereyim, bir haftasonu bir büyüğünü al yakında bir birlik varsa, il/ilçe jandarma olur veya kara/hava birlik varsa o olur, bir uğrayın nöbetçi subaya fikir bilgi alın kafa denk birine gelirseniz bayağı sizi yönlendirme de yapar.
Foça komando eğitim merkezi var mesela bana yakın ama oraya öyle rastgele alıyorlar mıki

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Ben maddiyatında değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Foça komando eğitim merkezi var mesela bana yakın ama oraya öyle rastgele alıyorlar mıki
şundan söylüyorum, subaylık her türlü polislikten iyidir manen ve madden

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
Babam 34 senedir asker kesinlikle polis

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Ben şuan 12.sınıfım arkadaşlar bu zamana kadar hep msü kara harp okulu istiyordum şu sıralar aklım birazda polisliğe kaydı daha sosyal bi meslek oldugu için sizce hangisi daha iyi olur çok kararsızım
Askerde Jandarma
Poliste PÖH
İkisinin ortasını istersen

Top Bottom