Arama sonuçları: *

1. L

Üniversite okumak cidden boş mu ?

Üniversitenin ortamı bile değişik dostum, bence her türlü okumalısın. Arkadaşlarınla yaptığın boş muhabbetlerden bile öğrenecek çok şey var aslında. Ben İTÜ'de okuyorum, iyi ki hala okuyorum diyorum. Bunun yanında arkadaşların da söylediği gibi ortalamanın altı bir üniversiteden mezun olunca iş...
  2. L

Bu Matematik Sorusunun Çözümü Nedir ?

Dostum bu sorularda en kolay yöntem sayı vermektir a=1 b=2 c= 3 ver ; Bu şekilde yukarıdaki ifadede sayıları yerine koyarsan -3 ediyor. Ardından tüm şıklarda da sayılar yerine koy tek uyan şık ; E şıkkı. Diyeceksin ki matematiği katletme, o zaman tek tek çarpanlarına ayırmakla uğraşabilirsin...
  3. L

75 DAKİKADA KÜLTÜR EDİN: ABDURRAHMAN DİLİPAK

G Kadin-erkek esitligine verdigi cevaptan belli nasil biri oldugu...
  4. L

Bakan Selçuk: Salgın bitse de uzaktan eğitim kalıcı olacak

Asıl şu an öğrenciler harcanıyor. İleride uzaktan eğitim bitince biz uzaktan eğitim varken hiçbir şey öğrenmemişiz diyecek milyon tane öğrenci var. Şu an anlamıyor kimse ama 2-3 sene sonra her taraf düzelince öğrenciler de anlayacak, hocalar da. Bu uzaktan eğitimle hiçbir şey olmaz, ne...
  5. L

İşte Yüz Yüze Eğitimin Zararları! Korona Olmuş Olabilirim!

Aslında hiç komik bir şey değil hocam bu, hala ısrarcı olunmasını anlayabilmiş değilim :/ Ayrıca @5x_d4emon çok geçmiş olsun :(
  6. L

Orta okul sonda disipline gidersem ne olur?

Dostum küçükken ben de çok öyle şey yaşadım, şu an 21 yaşındayım hiçbir şey de olmadı. İnsanların abartmasına bakma, çocukluk ergenlikte böyle şeyler olabilir. Hocalar çok abartıyorlar maalesef ki o nedenle onların yanında dememeye çalış bir dahakine. Çok uzatırlarsa savunmanı yaparsın aileni...
  7. L

Orta okul sonda disipline gidersem ne olur?

Yok dostum ne sicili, idam ederler. (!)
  8. L

Okulda Din Derslerinde Sadece İslam Görmek

Senin dediğin laiklik değil senin dediğin sekülerlik. Sekülerist bir toplum maalesef ki değiliz öyle olsak hiçbir söylemde, aktivitede din kullanılmaz. Çünkü din kişinin Allah ile arasındaki bir olaydır. Başkalarının din üzerinden öne geçmeye çalışması ve halkın büyük bir kısmının sırf din ile...
  9. L

Zoom un nasıl sesini kısabilirim

Hocam direkt zoom'un içinden audio settings kısmından output volume'ü kısabilirsiniz. Bende ses düzey karıştırıcısı çalışmadığından öyle yapıyordum.
  10. L

Ortalamalarınız nasıl?

genel ort. 3.21
  11. L

Lisedeki sınav hakkındaki yalanlar

O zaman siz anlatilanlarla uyusmadigi icin ders calismayin. Internette tonla video var konuyu daha iyi ogrenmenize yarayacak, siz hicbir sey yapmayip surekli sistemi hocalari veya baska seyleri suclarsaniz hicbir yere varamazsiniz.
  12. L

Lisedeki sınav hakkındaki yalanlar

Dostlar liseye zor demeyin lutfen, zor degil cunku. Yapamiyorsaniz, zorlaniyorsaniz calisma sisteminizi degistirin. Kendinizi deneyebilirsiniz insan kendi sistemini oturtursa lise de kolay universitede de, ilerideki is hayatiniz da. Anliyorum bu yasta calismak falan zor geliyor da calismadan...
Top Bottom