Neler Yeni

Lisedeki sınav hakkındaki yalanlar

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464

KaanBedirhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Kaan Bedirhan Karaoğlu
Discord
[𝓢𝓗]★ 𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷#5268

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Dostlar liseye zor demeyin lutfen, zor degil cunku. Yapamiyorsaniz, zorlaniyorsaniz calisma sisteminizi degistirin. Kendinizi deneyebilirsiniz insan kendi sistemini oturtursa lise de kolay universitede de, ilerideki is hayatiniz da. Anliyorum bu yasta calismak falan zor geliyor da calismadan olmaz, siz cok calisirsaniz sinav zor olsa da siz en iyisini yaparsiniz.

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464
Dostlar liseye zor demeyin lutfen, zor degil cunku. Yapamiyorsaniz, zorlaniyorsaniz calisma sisteminizi degistirin. Kendinizi deneyebilirsiniz insan kendi sistemini oturtursa lise de kolay universitede de, ilerideki is hayatiniz da. Anliyorum bu yasta calismak falan zor geliyor da calismadan olmaz, siz cok calisirsaniz sinav zor olsa da siz en iyisini yaparsiniz.
Güzel hocam tahtata misal 8x5=40 diyorsa sınavta 8-9+7-87-* felan çıkıyor sen hesap et.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Güzel hocam tahtata misal 8x5=40 diyorsa sınavta 8-9+7-87-* felan çıkıyor sen hesap et.
O zaman siz anlatilanlarla uyusmadigi icin ders calismayin. Internette tonla video var konuyu daha iyi ogrenmenize yarayacak, siz hicbir sey yapmayip surekli sistemi hocalari veya baska seyleri suclarsaniz hicbir yere varamazsiniz.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
O zaman siz anlatilanlarla uyusmadigi icin ders calismayin. Internette tonla video var konuyu daha iyi ogrenmenize yarayacak, siz hicbir sey yapmayip surekli sistemi hocalari veya baska seyleri suclarsaniz hicbir yere varamazsiniz.
Sistemin genede kötü yanları var hocalar hadi neyse bir şey demiyorum onlarada LGS de örnek soru çıkacak demişlerdi örnek sorulardan mesela bir konuyla ilgili adam 50-60 soru sorduysa sınavda hiç yoktu ya da 1-2 hiç benzemeyen saçma sapan şeyler çıkmıştı şimdi ben suçlamayım da ne yapayım...

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Seyyid Ahmed Topbaş
Arkadaşlar bir haftadır bu konu hakkında düşünüp duruyorum çünkü sınav haftam ve kurs vs her birine koşmam gerekiyor yani aksatmamam gerekiyor.
Bugünde aklıma takıldı bu hocalar konularo veriyor ve kolay diyor
Ama hiçbir sınav kolay olmuyor aksine ne kdr zor sorarım adı altında yapılmış sınavlar görüyorum
Şuan a kdr 3 tane sınava girdim 3 ü de resmen gel sana bir boru verelimde ..... koy
Nasıl böyle yapıyorlar hayret ediyorum
Şimdi bir haber daha aldım arkadaşımı sınav stresi yüzünden hastaneye kaldırmışlar
Sizce doğru mu bunlar yani bizim okul ve bir kaç okul daha böyle yapmış en zor sınav bizimkiymiş
Hocam 9.sınıf böyle olur aniden her şey değiştiği için farklı ortam farklı hoca benimde en yüksek notum 75 ti babam normal dedi (normal demesi zeka anlamıyla değil) bunu açıkladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Hocam 9.sınıf böyle olur aniden her şey değiştiği için farklı ortam farklı hoca benimde en yüksek notum 75 ti babam normal dedi (normal demesi zeka anlamıyla değil) bunu açıkladı
Hortlatmaya gerek yok hocam :) Tarihe bakarak yazalım lütfen.

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Zorsa herkese zor. Endişeye lüzum yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular