Neler Yeni

Orta okul sonda disipline gidersem ne olur?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Siciline işler. İleride sorun çıkarabilir. Sende ne dediğine dikkat etsene.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama pek sorun olmaz.
Yok dostum ne sicili, idam ederler. (!)

Avolay

80+ Gold
Yaptığınız kötü ama cümleyi seni ne kadarı tatmin eder olarak söylerseniz ve arkadaşınızı ayarlarsanız iş tamam :D küçük bir espri sadece ve cinsel de değil

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Arkadaşım saçın kaç cm dedi hocada evet baya uzun benden uzun dedi bende arkadaşıma kaç cmye cevap olarak seni tatmin edecek kadar dedim keşke demeseydim ya
Seni tatmin edecek kadar mı :D ben bir şey olacağını sanmıyorum. Hele şu korona döneminde çok uğraşmazlar bence. Ama sen hocanla aranı iyi tut belki şikayetini çeker. Bi hediye falan al diğer öğrenciler olmadığı zaman hediyeyi verip özür dile, bence affeder.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Arkadaşıma dedim hoca duydu
Dostum küçükken ben de çok öyle şey yaşadım, şu an 21 yaşındayım hiçbir şey de olmadı. İnsanların abartmasına bakma, çocukluk ergenlikte böyle şeyler olabilir. Hocalar çok abartıyorlar maalesef ki o nedenle onların yanında dememeye çalış bir dahakine. Çok uzatırlarsa savunmanı yaparsın aileni çağırırlar maksimum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efdal Efe Yeşilyurt
Arkadaşlar bugün derse arkadaşım saçın kaç cm diye sordu benimde saçım uzun bende farklı bir şey söyledim ondan sonra hoca duymuş öğretmenler odasında anlatmış müdür beni odasına çağırdı özür dileyin fln dedi işte tam hocadan özür diliemeye gittim hoca boşa özür dileme müdür affetmiş olsada ben disiplin kuruluna verdim seni dedi ne olur hangi cezayı alırım nitelikli okulu kazanırsam sıkıntı çıkarmı vs bilgilendirirseniz sevinirim
Bir şey olmaz ortaokulda merak etme, ama dikkat et. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom