Neler Yeni

Orta okul sonda disipline gidersem ne olur?

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
Arkadaşlar bugün derse arkadaşım saçın kaç cm diye sordu benimde saçım uzun bende farklı bir şey söyledim ondan sonra hoca duymuş öğretmenler odasında anlatmış müdür beni odasına çağırdı özür dileyin fln dedi işte tam hocadan özür diliemeye gittim hoca boşa özür dileme müdür affetmiş olsada ben disiplin kuruluna verdim seni dedi ne olur hangi cezayı alırım nitelikli okulu kazanırsam sıkıntı çıkarmı vs bilgilendirirseniz sevinirim

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Arkadaşlar bugün derse arkadaşım saçın kaç cm diye sordu benimde saçım uzun bende farklı bir şey söyledim ondan sonra hoca duymuş öğretmenler odasında anlatmış müdür beni odasına çağırdı özür dileyin fln dedi işte tam hocadan özür diliemeye gittim hoca boşa özür dileme müdür affetmiş olsada ben disiplin kuruluna verdim seni dedi ne olur hangi cezayı alırım nitelikli okulu kazanırsam sıkıntı çıkarmı vs bilgilendirirseniz sevinirim
bu durumda disipline gider disiplin edilirsin ardındansa okullar kapanılana kadar sen disiplinde gözükürsün ve yıl sonu hocalar senin düzeldiğini görürse onu silerle ve bişey olmaz o yüzden sen okullar kapanana kadar düzgün durmaya çalış

MENGELE88

80+ Bronze
6ay hapis ceza paraya çevrilemez

yerçileği

80+ Bronze
bu durumda disipline gider disiplin edilirsin ardındansa okullar kapanılana kadar sen disiplinde gözükürsün ve yıl sonu hocalar senin düzeldiğini görürse onu silerle ve bişey olmaz o yüzden sen okullar kapanana kadar düzgün durmaya çalış
İngilizceci ve Türkçeci dışında hepsinle aram iyi aramın çok iyi Olduğu matematik öğretmenine söyledim ben elimden geleni yaparım dedi önemli bir nokta var disiplin kurulu başkanı bi ara mahkemede görmüştüm çocuk dövmüş çocukta kafası yarılmış hoca bana bir şey derse yüzüne vurıyımmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

6ay hapis ceza paraya çevrilemez
D?

aLoNeDarK33

80+ Bronze
İngilizceci ve Türkçeci dışında hepsinle aram iyi aramın çok iyi Olduğu matematik öğretmenine söyledim ben elimden geleni yaparım dedi önemli bir nokta var disiplin kurulu başkanı bi ara mahkemede görmüştüm çocuk dövmüş çocukta kafası yarılmış hoca bana bir şey derse yüzüne vurıyımmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

D?
sen okuldaki davranışlarına bundan sonra dikkat et hocalarınla samimi ol gözlerine batma zaten böyle davranırsan yıl sonunda okuldaki çoğunluk kararıyla silerler senin disiplinini

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Kankam hiç bişey olmuyor disipline gitsende,ben 2 kere gittim tutanak falan filan işte benimki daha kötü birde :D Bilişim sınıfında sandalyeyle drift çekerken 2 kere hoca geldi bitek o anda baya korkuyosun sonra geçiyor :D

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Arkadaşım saçın kaç cm dedi hocada evet baya uzun benden uzun dedi bende arkadaşıma kaç cmye cevap olarak seni tatmin edecek kadar dedim keşke demeseydim ya
Allah rahmet eylesin. Pardon geçmiş olsun reis demeyeydin iyiydi, kıza öyle denirmi.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
bi .... olmaz

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu kadar saçma birşeyle disiplinlik olamazsın

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
saça böyle karışmaz ki maksimum uyarabilir hele ki böyle ***** bir durum için disipline vermez yani :D

Top Bottom